Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 2. jun 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 2. jun 2021. godine na portalu Svet Plus. Jarac umoran od života, Blizanci na izmaku snage, Rak zadovoljan životom,  Vaga ima novu simpatiju...

Dnevni horoskop za 2. jun 2021. godine! Svet Plus





OVAN

POSAO: Možete da očekujete dan u kom vas posao neće mnogo opterećivati. Pred vama je prilika da se malo odmorite. Iskoristićete slobodno vreme za neke druge stvari.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba uložila veliki napor u to da vas animira i da vam ugodi, vreme je da pokažete da to cenite. Uzvratite joj svojom pažnjom i ljubavlju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima za svaki slučaj, ako ste ranije imali probleme na ovom polju.



BIK

POSAO: Moguće je da planirate da pravite neke važne promene vezane za poslovno polje jer postoje neke stvari koje vam ne odgovaraju sasvim. Pred vama je dobar dan.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim avanturama na polju ljubavi i niste spremni da uđete u neku sasvim ozbiljnu vezu. Jednostavno vam sada nije do dubljeg zbližavanja sa nekim.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da usledi, pa povećajte unos vitamina.




BLIZANCI

POSAO: Pred vama je povoljan period za pokretanje novog posla, ako ste tako nešto imali u planu. Ako se bavite već privatnim poslom, dolazi vam nova šansa za zaradu.

LJUBAV: Možete da očekujete preokrete na polju ljubavi... Taman ste mislili da poznajete jednu osobu, kad će ona imati priliku da vas iznenadi. Dosta toga ćete otkriti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na polju zdravlja nemate neke veće probleme. Pred vama je povoljan dan.



RAK

POSAO: Konačno ćete uspeti da saznate neke nove informacije koje vam mogu biti veoma važne za poslovno polje. Potrudite se da ih iskoristite na pravi način.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je veoma povoljna situacija za nova poznanstva i flert. Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Bika, očekuje vas zanimljiva situacija.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Nemojte da se zamarate i da se forsirate teškim poslovima.



LAV

POSAO: Moguće je napredovanje na poslu. Očekuju vas povlastice koje će vam značajno popraviti raspoloženje. Imaćete potrebu da se hvalite pred drugima.

LJUBAV: Možete da očekujete lep dan ukoliko ste u vezi ili braku. Sa voljenom osobom vas očekuju strastveni trenuci. Ako ste slobodni, moguće je da vam se dopada Blizanac.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, pa povedite računa o sebi malo više u ovom periodu.




DEVICA

POSAO: Trudite se da ostavite dobar utisak na svoje saradnike i da sa njima izgradite dobru poslovnu atmosferu. Važno vam je da budete u lepom okruženju i harmoničnim odnosima.

LJUBAV: Moguće je da ste imali neke manje nesuglasice sa voljenom osobom ali i da vremenom, kako se oboje menjate, vaš odnos može da bude sve bolji i bolji...

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Generalno se osećate jako dobro.

 

Horoskop: Stiže vreme sreće i ljubavi! Novca i uspeha neće faliti!










VAGA

POSAO: Pred vama je mogućnost da obnovite saradnju sa osobom sa kojom ste u prošlosti imali veoma dobar odnos. Potrudite se da joj dobro predstavite novi poslovni projekat.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba, današnji dan je veoma povoljan za pokretanje romantičnih dešavanja sa njom. Pokažite joj da želite nešto više od avanture.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete sasvim solidno stanje na ovom planu, bez tegoba.



ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati nove promene vezane za poslovno polje. Situacija je sasvim opuštena. Radite samo one osnovne, svakodnevne obaveze.

LJUBAV: Pokušajte da prihvatite neke stvari koje vam partner govori kao istinite, nemojte da sumnjate u sve njene adute. Pokažite da ste spremni da budete malo fleksibilniji.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima vas prati. Bilo bi dobro da počnete da radite neke vežbe za kičmu.



STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće, pa je samim tim povoljan trenutak i za neke manje rizike. Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje na polju zarade.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak nove emotivne veze sa osobom koja vam se dopada. Ulazite u odličnu fazu za ljubav! Možete da se nadate lepim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da pazite na svoje disajne puteve.



JARAC

POSAO: Dolazite do važnih promena na polju posla, moguće je i da će se neke stvari desiti sasvim neočekivano. Ipak, dobro ćete se snaći u novim okolnostima.

LJUBAV: Uživaćete u strastvenim trenucima sa osobom sa kojom imate neki vid neobaveznog ljubavnog odnosa. Pred vama je dan u kom ćete imati lepe i zanimljive trenutke.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da tokom današnjeg dana uzmete malo vremena da napunite svoje baterije.



VODOLIJA

POSAO: Danas će vaša praktična strana biti naglašena. Uspećete da obavite dosta stvari na polju posla. Vi ste jako dobar organizator i imate kreativne ideje.

LJUBAV: Nije vam uvek lako da pokažete svoje emocije ali danas bi neke reči mogle da izađu od vas same od sebe. Iznenadićete svog partnera, koji će vam pokazati osećaj olakšanja.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Povećajte unos vitamina i poradite na kvalitetnijoj ishrani.



RIBE

POSAO: Možete da očekujete splet okolnosti koji vam ide na ruku i koji će vam doneti pozitivne promene. Iako se možda niste nadali novim dešavanjima tako brzo, ona će doći.

LJUBAV: Pred vama je prilika da uđete u jednu lepu vezu sa osobom sa kojom biste u budućnosti mogli da imate važna dešavanja. Ljubav kuca na vaša vrata!

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima u nekoj opuštenoj atmosferi, potrebno vam je rasterećenje.


 

Kafa se ne pije pre 9 ujutru! U pitanju je vaše zdravlje!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>