Region

Svet

Vesna Đogani o bolnim temama! Jedan period živela u Zvečanskoj!

Vesna Đogani je progovorila o svojim bolnim temama i priznala da je jedan kratak period života živela u Zvečanskoj. Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu...

Vesna Đogani o bolnim temama! Jedan period živela u Zvečanskoj! Screenshoot/Instagram
Kreativna i uvek zanimljiva Vesna Đogani nedavno se našla u centru skandala kada je njen suprug Đole usnimljen kako se ljubi sa drugom ženom. Ipak, Vesna je preko svega prešla lagano i objasnila šta se dogodilo.Obzirom na njenu reakciju i kulturno ponašanje u javnosti, mnogi bi zaključili da je odrasla u jednoj skladnoj porodici i u normalnim uslovima. Međutim, Vesna je sada priznala da je živela u siromaštvu kao i da je tokom detinjstva neko vreme čak boravila i u Centru za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj.- Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život - kaže Vesna i dodaje da je život poprilično grub.

- Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, kristili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje - ispričala je Vesna u jednoj emisiji.


Kratkotrajno rastajanje od majke i odrastanje u nemaštini nije ostavilo neke vidljive posledice i traume.

- Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim - kaže Vesna.


- Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red,rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje - kaže Vesna.

- Kao majka i roditelj sa svojom decom muž i ja razgovaramo svakodnevno i pokušavamo da ih usmerimo na pravi put - navodi Vesna Đogani.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>