Svet

Region

Glumica Lorina Kamburova umrla je u 29. godini od Korona virusa!

Glumica Lorina Kamburova umrla je u 29. godini od posledica Korona virusa! Ovu vest potvrdila je njena porodica. Nakon smrti svoja dva roditelja odgajala ju je baka.

Glumica Lorina Kamburova umrla je u 29. godini od Korona virusa! Screenshoot/Instagram
Talentovana glumica Lorina Kamburova umrla je u 29. godini, a vest je potvrdila porodica. Lorina je umrla nakon komplikacija od kovid-19 u bolnici u Rusiji. Ekaterina Krasner, rediteljka poslednjeg filma u kojem glumi glumica, rekla je na Fejsbuku da se prikupljaju sredstva za pomoć da Lorinino telo preveze u Bugarsku. 


Lorina Kamburova rođena je 25. oktobra 1991. u Varni. Nakon smrti svoja dva roditelja odgajala ju je baka. Primljena je na Ekonomski fakultet u svom rodnom gradu, ali odlučila se prijaviti i na NATFA. Diplomirala je na Dramskoj akademiji u klasi prof. Zdravka Mitkova.

Učestvovala je u serijama "Veze" i "Dragi naslednici". Pojavila se na "Music Idol 3", gde je  stigla do finala. Radila je kao model. Glumila je u video zapisima poput "Ovo je Bugarska", posvećenom bugarskom predsedanju EU, te u "Ova pesma nije za ljubav" Stefana Valdobreva i "Uobičajeni osumnjičenici".
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>