Region

Svet

Massimo Savić, koncert na Tašmajdanu 31. jula u 21. čas!

Nakon veoma uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Massimo Savić će stati na scenu Tašmajdana i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. oncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije. 

Massimo Savić, koncert na Tašmajdanu 31. jula u 21. čas! Foto: Marko Grubišić

"Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?“ izjavio je Massimo.Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muyi;koj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti! 

 

Kakva ti je žena, takav ti je život - 1. avgusta na Tašmajdanu!
Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“ Massimo je ovih dana objavio i novu pesmu pod nazivom „Putujemo i kad stojimo“, pesma koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima. 


Jedan od najpopularnijih pop-muzičara regiona, koji već decenijama gradi vrlo uspešnu karijeru i ima obožavaoce među pripadnicima svih generacija vas poziva da uživate u pesmama sa mnogobrojnih njegovih albuma i da zajedno slavite „muziku, ljubav i najljepše emocije“.


Massimo 31.jula na Tašmajdanu, 2.avgusta na Paliću.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu Tickets 

 

Vlatko Stefanovski i V3 Trio održaće koncert 30. jula!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>