Region

Svet

Izvorinka Milošević: Na Dvoru očekujem ljubav posle 20 godina

Pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević, neposredno pred ulazak u rijaliti šou "Dvor" dala je intervju za jedne dnevne novine u kome je izjavila da u rijalitiju priželjkuje da se zaljubi, jer od razvoda sa svojim suprugom nije srela pravog muškarca.

Izvorinka Milošević: Na Dvoru očekujem ljubav posle 20 godina"Ja ljubav čekam već dvadeset godina i nikako da mi se dogodi! U rijaliti ne ulazim sa ciljem da se udam, ali ukoliko bi se na 'Dvoru' pojavio muškarac kvalitetan poput predsednika Borisa Tadića, rado ću sa njim stupiti u ljubavnu vezu. Vrlo sam izbirljiva kada se radi o muškarcima, a oni koji mi priđu često kažu da odajem utisak nedodirljive žene“, izjavila je Izvorinka i razjasnila zašto je vlaški narod od milošte zove Funta Luga.

"Vlaški narod je specifičan po mnogo čemu, pa i po imenima i nadimcima koje daju pevačima ili svojim najmilijima. Mlađa populacija me zove Izvorinka, dok oni stariji kombinuju imena. Meni je drago što sam omiljena među Vlasima i što me često zovu da im pevam na proslavama.“

Za razliku od njenih koleginica, pevačica tvrdi da na „Dvor" ne ulazi da bi popularizovala sebe.

"Osnovni motiv mog ulaska je da današnjoj omladini približim specifičan vlaški melos koji pevam od početka svoje karijere, a ne da bih popularizovala sebe, kao što to rade neke moje koleginice. Tamo gde me žele ja sam i te kako popularna i zato dugo trajem. Ovo je igra sa dve oštrice, možda se narodu ne dopadnem! Šta da radim onda sa popularnošću“, rekla je pevačica, i dodala da joj je važnije da se u rijalitiju bolje slaže sa muškarcima nego sa ženama.

„Sve na početku izgleda fenomenalno. Ja nisam žena svađalica, već dama koja rado izbegava konfliktne situacije zarad mira u kući. Važno mi je da sam dovoljno jaka i samosvesna i da me žene uopšte ne plaše. Ukoliko mi neko bude smeštao, videćete kako će se Izvorinka snaći. Važnije mi je da sa muškim delom ekipe budem u korektnim odnosima“, zaključila je Izvorinka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>