Region

Svet

Aleksandra Prijović tri puta zvala policiju! (VIDEO)

Aleksandra Prijović je protekle nedelje, naime, bila "meta" ekipe "Paparaco lova", koja ju je pratila, a onda je pevačica počela da zove policiju koja je izlazila čak tri puta na njen poziv, što je neubičajeno.

Aleksandra Prijović tri puta zvala policiju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Pevačica Aleksandra Prijović Živojinović pre tri godine udala se za Filipa Živojinovića i tada dospela u veliku žižu interesovanja, ali sa medijskom pompom izgleda baš i ne zna da se nosi.


Ona je protekle nedelje, naime, bila "meta" ekipe "Paparaco lova", koja ju je pratila, a onda je pevačica počela da zove policiju koja je izlazila čak tri puta na njen poziv, što je neubičajeno. Uglavnom policija dođe samo jednom, ali kako se tvrdi u pomenutoj emisiji, Prija je korstila svoje "veze".


Interesantno je da je u trenucima kada je policija dolazila, u kuću Aleksandre i Filipa došao pevačicin menadžer, a da u njihovom domu nije bio ni Filip, pa čak ni sin Aleksandar, kao ni njegova dadilja i vozač.


Spekuliše se da je Aleksandra želela da spreči ekipu popularne emisije da usnime dolazak njenog menadžera u njenu kuću.

Pitanje je zbog čega je Aleksandra ovako reagovala s obzirom na to da je kasnije u društvu menadžera otišla da se nađe upravo sa svojim suprugom Filipom?
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>