Film

Lifestyle

Vesti

luis hamilton najnovije vesti - strana 6

Otišao u legendu: Sahranjen Ljubiša Stojanović Luis (Foto)

Otišao u legendu: Sahranjen Ljubiša Stojanović Luis (Foto)

Pevač Ljubiša Stojanović Luis sahranjen je danas na groblju "Zbeg" u Borči. Pored nevenčane supruge Silvane sa kojom Luis ima troje dece, te njegove dve ćerke i sina iz prva dva braka, opelu i sahrani prisustvovali su mnogobrojna rodbina i prijatelji iz Luisovog rodnog grada. Veliki broj javnih ličnosti, Luisovih kolega i prijatelja sa estrade takođe su stigli danas nesto pre 14.30 ispred kapele groblja "Zbeg" kako bi odali počast i na večni počinak ispratili ovog velikog umetnika i čoveka.

Pročitaj više

Luis umirao sat vremena

Luis umirao sat vremena

Prema pisanju dnevnog "Alo", saobraćajna nesreća u kojoj je u nedelju rano ujutru tragično nastradao pevač Ljubiša Stojanović Luis, mogla je da prođe bez tragičnog ishoda da je hitna pomoć stigla na vreme. Ipak, da li je ova informacija tačna ili ne, iskreno ne znamo, a posle glavnog saopštenja policije znaće se pravi uzrok.

Pročitaj više

Poznati pričaju o Luisovoj pogibiji

Poznati pričaju o Luisovoj pogibiji

Posle saznanja da je njihov dragi i poštpvani kolega Ljubiša Stojanović Luis poginuo, estrada je zanemela. Većina njih je još uvek u šoku i sa nevericom prihvataju činjenicu da njihovog kolege više nema, ali kažu da će zauvek ostati u njihovim srcima i da će kroz pesmu ostati očuvan njegov lik i delo.

Pročitaj više

>