Film

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

dragan kojic keba najnovije vesti - strana 6

Dragan Kojić istetovirao obrve (Foto)

Dragan Kojić istetovirao obrve (Foto)

Dragan Kojić Keba važi za najvećeg fensera među narodnjacima, a jedna je od brojnih domaćih poznatih ličnosti koja uveliko koristi društvene mreže. Popularni pevač s vremena na vreme izbaci po koju fotografiju iz svog života,  a ovog puta svojim fanovima na Tviteru podelio je sliku iz stomatološke ordinacije, na kojima se jasno vidi da je izvršio kozmetički zahvat svojstven ženama.

Pročitaj više

Leontina: Kebo, gde ti je ogledalce?!

Leontina: Kebo, gde ti je ogledalce?!

Pop pevačica i kompozitorka, Leontina Vukomanović, sinoć je, narodski rečeno, pošteno “izlupala po ušima” folkera Dragana Kojića Kebu. Leontina ga je prvo optužila kako proziva takmičarke koje igraju na sceni, poput Milice Pavlović i Nikoline Kovač, a on sam igra dok peva, a zatim mu je nabila na nos da se njoj daleko više sviđa da sluša Šabana Šaulića, da bi ga kasnije zamolila da ostavi ogledalce dok je u emisiji.

Pročitaj više

Keba izvredjao Leontinu i Marka Kona

Keba izvredjao Leontinu i Marka Kona

Večerašnje snimanje emisije „Zvezde Granda“ obeležio je folk pevač Dragan Kojić Keba koji je ulazio u verbalne sukobe sa ostalim članovima žirijaNaime, u žiriju je Leontina, s obzirom na mesto gde je sedela, svaki put komentarisala pevanje određenih učesnika u ovom muzičkom takmičenju pre folkera.

Pročitaj više

>