Style

Ljubav

Jarac, mesečni horoskop za april 2021. godine!

Jarac, mesečni horoskop za april 2021. godine! Mesec april je period kada ste skloni radikalnim promenama i niste spremni na razne ustupke.

Jarac, mesečni horoskop za april 2021. godine! Svet Plus





Posao: Očekujte velike promene na polju posla kada su u pitanju poslovne šanse, koje možete da promenite u narednom periodu. Mesec april je period kada ste skloni radikalnim promenama i niste spremni na razne ustupke, koliko ste vezani za cilj i strategiju koju imate.

Kada je vaš privatni posao u pitanju, moći ćete da odahnete već na početku meseca, a kasnije možete da očekujete još povoljniju situaciju, kada je u pitanju eventualna provera vaše novčane situacije.

Ne očajavajte ukoliko vam polovinom meseca povremeno neće ići onako kako ste planirali. Sve u svemu, jedan solidan period pred vama, ali ne u onoj meri kao što ste imali u prethodnom periodu.






Ljubav: Mislićete često na osobu koja vas je emotivno povredila. Možete je prizvati kada je vaš ljubavni segment u pitanju, jer morate da ispunite karmu koju nosite. Test koji vam se pruža je nešto što je neminovno i kroz neku vrstu patnje vi dobijate više na značaju i sebe upoznajete kroz neku vrstu odricanja i posta, što je vama u suštini nešto što je primereno i urođeno.

Ukoliko ste u vezi, nemate nameru da prolazite kroz istu priču, koju ne možete da promenite koliko se traži da se prilagodite ili radikalno da presečete.







Zdravlje: Morate da vodite računa o cirkulaciji, koja je pomalo loša kada su stariji predstavnici znaka u pitanju.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>