Zadruga

Parovi

Zola ponosan nakon izlaska iz rijalitija Zadruga 4! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola ponosan na sebe nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 4" Izašao je regularno, to mu je bio cilj. Prema Miljani Kulić i dalje ima emocije ali kao prema čoveku, a ona je veoma burno reagovala kada je Zola izlazio.

Zola ponosan nakon izlaska iz rijalitija Zadruga 4! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Nakon što je Lazar Čolić Zola definitivno izbačen iz "Zadruge 4", on je svoje impresije i utiske iz iste, imao prilike da otkrije kod Dušice Jakovljević:

Iznenađeni smo nominacijom, kako si? - pitala je voditeljka.


Izlazim regularno, to mi je bio primaran cilj. Osećam se odlično! - rekao je Čolić.Miljana je reagovala burno, da li je to odbrambeni mehanizam? Jesi obratio pažnju na njen izraz lica? - dodala je.

Čuo sam šta je rekla, nisam je slušao. Ja sam krenuo drugim putem, pobedio sam sam sebe. ja sam se izborio, Zadruga mi je donela nove stvari, zavoleo sam sebe, sam sebi sam na prvom mestu, hvala na prilici - rekao je Čolić.


Bilo je dosta poroka tu, tvoj odnos sa majkom, da li bi nekad avi mogli da funkcionišete nekako mirno? Kada si shvatio da to neće ići? - pitala je voditeljka.Pa onda kada je uradila sve ono, ja sam shvatio da sma bacio godine uzalud, da sma uništio život, bili smo prokleti jedno za drugo. Nisam mogao da se pomaknem, bio sam van sebe, sada tek dolazim sam sebi. kao čoveku joj želim sve najbolje, dok ona meni želi sve najgore. Ona bi volela da sam preskočio ogradu, ali to neću - dodao je Lazar.

Da li ti je sa Danijelom terala inat? - dodala je voditeljka.Ma da, ona je i sada to radila, ali više nemam nikakav osećaj, imam emociju kao prema čoveku. Vrag je odneo šalu, ja sma hteo da pokušamo, ali eto - rekao je Zola.

Kristijan je rekao da se Miljana raspitivala za tebe, može li ona da pobegne zbog tebe? - pitala je voditeljka.

Ne, ako nastavi u ovom smeru, ona sada ide u dobrom smeru, sada je okej, mada me ne bi čudilo da pobegne za pet dana - zaključio je Čolić, nakon čega je dobio priliku da napiše pismo zadrugarima. Svi su čekali kako će Miljana Kulić da odreaguje, a ona je uputila nekoliko provokacija. Međutim, Miljana je čekala da se svi zadrugari pozdrave sa Zolom, ali on nije hteo da se pozdravi sa njom.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>