Style

Ljubav

Mesečni horoskop - Blizanac u aprilu!

Mesečni horoskop za prolećni mesec! Blizanac u aprilu, kada je u pitanju zdravlje, posao i ljubav! Ponekad ćete biti brzopleti u odlukama...

Mesečni horoskop - Blizanac u aprilu! Svet Plus




Posao: Još uvek se oseća timski rad i malo problematičan stav kolega, jer možete imati pomalo oštar jezik tokom narednog perioda. Ne pokušavajte ništa na silu da dobijete, savet je da budete strpljivi. Saradnici kao što su Ovan i Vodolija nisu dobar spoj, pa bi bilo dobro da veći deo posla sami preuzmete makar vam takav čin bio pomalo opterećujući.

Ponekad ćete biti brzopleti u odlukama i nećete zbog toga postići zavidne rezultate. Oslonite se na Jarca, koji je već dovoljno dugo u poslu, koji vam donosi solidne prihode. Karijera vam može ići uzlaznom linijom, ukoliko budete slušali odabrane ljude pa krenuli jednom utabanom stazom.





Ljubav: Privlače vas partneri sa naglašenim vatrenim elementom. Ukoliko ste slobodni, neće biti problema kada je vaša komunikacija u pitanju, jer umete da iznesete na pravi način svoje mišljenje i da dobijete ono što želite. Vaša slatkorečivost vam daje mnogo više nego što ste zamislili. Oni koji su zauzeti ili u braku, imaju pomalo rutinski stav, pa i ne veliki motiv da iznenade partnera.

Zdravlje: Čuvajte se alergija.




Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>