Style

Ljubav

Horoskop: Ako vam treba oslonac u životu, to je sigurno RIBA!

Riba je osoba koja zna uživati u životu. Ona od života zna uzeti gotovo sve što joj se nudi, kaže horoskop. Ako vam treba oslonac u životu, to je sigurno RIBA!

Horoskop: Ako vam treba oslonac u životu, to je sigurno RIBA! Svet Plus




Riba je mirnije naravi i razlikuje se po nekim bitnijim stvarima od drugih osoba. Riba nikada nije imala niti će imati potrebu biti u centru pažnje. Ona je najsrećnija kada je u društvu sa osobama koje voli, no i kada se ne vrti sve oko nje. Ona je mirna i u svakom trenutku nastoji oraspoložiti osobe do kojih joj je stalo.


Riba je osoba koja zna uživati u životu. Ona od života zna uzeti gotovo sve što joj se nudi. To je važno za napomenuti za ribe. Ako vam je u životu potrebna osoba na koju možete računati bez straha da će vas izdati, to je onda sigurno riba.

Riba vam nikada neće namerno slomiti srce. Ona se nikada ne igra sa tuđim osećajima i nikada joj nije cilj da nekoga prevari. To su neke lepe osobine kada je u pitanju riba. Takva osoba bi nam svima trebala u životu. Ona je osoba od poverenja i osoba na koju ćete se uvek moći osloniti.






Uvek će vam pružiti podršku i ljubav. Uvek će biti tu za vas ma koliko god vam bilo teško. Uvek ćete imati rame za plakanje ukoliko imate jednu ribu u svom životu. Osoba rođena u ovom znaku je spremna biti uvek dostupna za osobe koje voli.


Nikada joj nije palo na pamet da nekome namerno nanese bol ili ga povredi na bilo koji način. Riba ima veliko i hrabro srce. Jako malo osoba zna kakva je riba u stvari kao osoba. To ribi i paše jer ne voli da je ostali previše hvale.


Ribe su osobe koje će se uvek boriti za svoje snove. One nikada neće odustati od nekog svog plana koji su započele. Uvek pre nego nešto započnu, sagledaju situaciju da vide dali je to u njihovoj mogućnosti. Ribama ne treba mnogo stvari za sreću.






Veoma su skromne i samo im je malo potrebno kako bi bile srećne. Ribe su među iskrenijim osobama. Uvek će pokušati da vas nasmeju ili oraspolože ukoliko vide da niste srećni. Nikada ne gledaju prvo na sebe, već uvek gledaju prvo na svoje bližnje, pa tek onda na sebe.

Riba je u vezi odana i verna. Nikada joj ne bi palo na pamet da povredi svog partnera. U vezi često pravi neke promene koje vezu dignu na malo veći nivo. Voli da putuje i razgleda prirodu. Riba je oslonac i najveća podrška svima koji su u njenoj blizini.






Partner je jako srećan što ima takvu osobu kraj sebe. Što ima osobu koja bi mu u životu pružila gotovo sve samo zarad njegove sreće. 

Ljudi često znaju da kažu kako je ljubav drugo ime ovog zodijaka. To svi znaju i često to spominju. Njene najbolje osobine ona zna i sama, ipak ne voli se hvaliti.

Veoma je skromna osoba i ne voli da bude u centru pažnje. Najviše je veseli kada je u društvu sa osobama koje su joj drage i koje voli. Riba je tipičan primer osobe koja će uvek biti tu za vas i koja će vam u svakom trenutku pomoći ako je to potrebno.


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ sasavaja.com

Povezane vesti:


>