Region

Svet

Lepa Lukić: Ja mogu da pričam sada za koga hoću da me silovao!

Lepa Lukić kraljica narodne muzike, iznela je svoje mišljenje... "Ja mogu da pričam sada za koga hoću da me silovao, ali kako će to neko da dokaže?" Da li su išle na pregled? 

Lepa Lukić: Ja mogu da pričam sada za koga hoću da me silovao! Screenshoot/Instagram




Lepa Lukić kraljica narodne muzike, iznela je svoje mišljenje o temi koja ne prestaje da bude na svim naslovnim stranama...


Brojna imena oglasila su se kako bi komentarisala ono što je već nekoliko dana glavna vest u svim medijima - optužbe na račun Miroslava Mike Aleksića kojeg su Milena Radulović i Iva Ilinčić prve javno optužile za s*ksualno uznemiravanjre i to u periodu dok su pohađale njegovu školu glume.


- Ko zna ko tu koga laže. Ja ne znam kako će da se dokaže to, posle osam godina. Šta su ćutale osam godina. Nije mi jasno što su trpele toliko, pa progovorile sada - zbunjena je rekla Lukićeva i koja dodaje:






- Da li su išle na pregled? Ja mogu da pričam sada za koga hoću da me silovao, ali kako će to neko da dokaže? Kako se odjednom njih pet prijavilo. Nije mi jasno kako je to postigo taj čovek i što ga sve nisu odmah prijavile - zaključila je Lepa Lukić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>