Zadruga

Parovi

Stefan Šebez poručio nešto bivšoj pre nego što je napustio Zadrugu 4!

Stefan Šebez osvojio je manje glasova publike u duelu sa Lazarom Čolićem Zolom, iako su mu duplirani glasovi, te je zauvek napustio rijaliti. On je otkrio šta je poručio bivšoj devojci pre nego što je napustio "Zadrugu 4".

Stefan Šebez  poručio nešto bivšoj pre nego što je napustio Zadrugu 4! Screenshoot/Instagram




Stefan Šebez je po izlasku otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, koja je obavila intervju sa njim.


Poremetile su me svađa i ono na Novoj godini, kada su mi ukrali ono što sam dobio od svoje porodice. Jako sam vezan za njih. Kao da su mi od njega ukrali. To je neko sa namerom uradio da me iznervira - rekao je Šebez.


Štagod da sam radio unutra, nisam se folirao. Dragana mi se dopala tada bila, ona je najlepša u kući. Ona se sada rasplakala, nije mi svejedno što plače. Nisam očekivao njene suze. Malo se tu pogubila. Rekao sam joj da ćemo se videti. Izvinjavam se Draganinoj porodici na onim svađama, to mi nije na ponos. Žao mi je jako - priznao je Stefan.


Zadovoljan sam, bio sam skoro pet meseci. Sto bih ofarbao u crveno, da bude manje tenzije, negative. Crvena sluti na radost, to bih promenio. Što se mog učešća tiče, ta svađa, sve ostalo to sam ja - istakao je Stefan Šebez.









 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>