Zadruga

Parovi

Kenan Tahirović predosetio da nešto nije u redu! (VIDEO)

Rijaliti učesnik Kenan Tahirović potpuno je slomljen nakon što je saznao da je njegov otac preminuo, a u razgovoru sa zadrugarima otkrio je da je predosetio da nešto nije u redu.

Kenan Tahirović predosetio da nešto nije u redu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Tahirović je ispričao da ga je majka zvala pre nego što je umrla, a da je osetio da se nešto loše dešava, što su portvrdili zadrugari koji su razgovarali sa njim.

- Majka je osetila to. Pre nego što je umrla, zvala nas je. Umro bih da nisam došao kući tad. Sad mi je krivo što nisam bio tu... - pričao je Kenan zadrugarima.

- Niko nije znao da će biti takvo stanje - rekla je Ermina.






- 72 godine je imao, 73 je trebalo za 20 dana. 7 puta je radio test, bio je negativan i kad je umro tek su tad shvatili je od korone. Ja sam tačno osetio da se nešto loše dešava, baš sam pričao - ispričao je Tahirović.

- Non-stop spominje - dodala je Ermina.






- Kad ode jedno, kad ode drugo skontaš da si sam. Sutra će brat da dođe po mene do granice. Sad ne mogu ništa da promenim. Dve nedelje govorim da nešto nije u redu. Pre nego što su mi javili rekao sam Rialdi da me zagrli, predosetio sam. Posle sedam minuta me zvali na kapiju - zaključio je Kenan.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>