Region

Svet

Miloš Biković šokiran ritualom koji se sprovodi u Rusiji za Novu godinu!

Glumac Miloš Biković ogromnu popularnost uživa i u Rusiji, a nedavno je proglašen i za najplaćenijeg glumca u ovoj zemlji. Šokiran ritualom koji se sprovodi u Rusiji za Novu godinu!

Miloš Biković šokiran ritualom koji se sprovodi u Rusiji za Novu godinu! Screenshoot/Instagram





Miloš Biković je zahvaljujući filmu "Sluga" ušao u istoriju ruske kinematografije, a na svojim društvenim mrežama često se obraća svojim pratiocima i na srpskom, ali i na ruskom jeziku.

Tako je ovog puta na svom Instagramu u video snimku otkrio jednu zanimljivost koja se tiče običaja u Rusiji, a za koji, verovatno mnogi nisu znali.


- Mislio sam da samo Srbi imaju čudne običaje... Kad ono... Jeste li znali da Rusi 31. pale papirić u ponoć, na kome su prethodno napisali želje, i to dok gori, bacaju u šampanjac i sve to zajedno piju naiskap - napisao je Biković u opisu.







Podsetimo, Biković je karijeru u Rusiji započeo u filmu Nikite Mihalkova, a od uloge pukovnika barona Levickog možda ništa ne bi ni bilo da se nije umešao njegov brat monah ili kako to Biković voli da kaže, božja volja.


U nedavnoj ispovesti Biković je ispričao koliko je njegova porodica uticala na njegov kreativni razvoj, sa kakvim se sve iskušenjima suočavao u svom životu, ali i zašto je u njegovom životu najvažniju ulogu imao njegov brat Mihailo, koji je strešina Manstira Jovanje.



Video pogledajte OVDE. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>