Lepota

Ljubav & Sex

Želite veće grudi? Prirodni načini da ih povećate!

Želite veće grudi? Prirodni načini da ih povećate! Tokom razdoblja PMS-a grudi su veće i čvršće, a korpe grudnjaka postaju savršeno popunjene. Ali ovaj mnogim ženama primamljiv efekt od sada možete zadržati tokom celog meseca, a sve zahvaljujući određenim namirnicama i trikovima za prirodno povećanje grudi.

Želite veće grudi? Prirodni načini da ih povećate! Svet Plus

Hrana bogata proteinima

Hormoni estrogen i progesteron imaju značajnu ulogu u određivanju veličine grudi. Želite li punije i čvršće grudi, važno je da telu omogućite prirodno i pojačano lučenje ovih ženskih hormona.


To se može postići uz pomoć namirnica bogatim proteinima poput crvenog mesa, ribe, živine i jaja. Ako pak preferirate povrće, ono najbogatije proteinima su kinoa, mahunarke, orašasti plodovi, tofu, spanać kao i ostalo zeleno lisnato povrće.
Hrana bogata estrogenom

Spomenuti hormoni zaslužni su za izgled vaših grudi, a veći nivo estrogena može se postići na prirodan i zdrav način. Sve što treba da učinite jeste da dnevni meni obogatite namirnicama koje povećavaju nivo hormona u organizmu.

Namirnice koje sadrže najviše prirodnog estrogena su semenke lana i suncokreta, soja i brojne namirnice napravljene od soje kao i jaja i mahunarke. Isti učinak imaju i komorač i crvena detelina.


 

Problem naduveni podočnjaci?! Ovo su kućni lekovi koji će ih rešiti!
Hrana koja pojačava cirkulaciju

Pojačana cirkulacija vašem telu donosi brojne prednosti. Osim lepše kože i smanjenja omražene narandžine kore uzrokovane celulitom, zdrava cirkulacija čini čuda i za vaše grudi. Cirkulacija balansira rad organizma, ali i lučenje hormona.

Osim treningom i rekreacijom to se može postići i namirnicama poput belog luka, tamne čokolade, đumbira, citrusa, godži bobica, zobi, špargle, avokada i lubenice.


Ako vas zanima kako da posvetlite kosu u kućnim uslovima, pogledajte OVDE


LEPOTA

ZDRAVLJE Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>