Region

Svet

Sahrana Džeja Ramadanovskog: Biće ispunjena njegova poslednja želja!

Sahrana Džeja Ramadanovskog! Biće ispunjena njegova poslednja želja, da mu na grobu zasvira 50 violina! Pevać Džej Ramadanovski biće danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana na novom groblju u 14.30. Rodbina je saučešće primala u kapeli od 13 časova.

Sahrana Džeja Ramadanovskog: Biće ispunjena njegova poslednja želja! Screenshoot/Instagram/Mondo




Džej Ramadanovski će biti sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske veroispovesti. Na sahrani će biti ispunjena Džejeva velika želja - da mu na grobu zasvira 50 violina.


Prijatelji i rodbina su se okupili na Novom groblju, a kovčeg sa pevačem je u kapeli. Mlađu ćerku Mariju teše da mora da bude jaka. Stigao je i zet Adil.


Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.








Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.



Među prvima su takođe došle i neke kolege:


Samo nekoliko minuta nakon što su stigle na groblje, Zlata i Vanesa su se rasplakale pred svima.



 




Na sahranu je došla i Džejeva mlada koleginica Aleksandra Prijović, u pratnji svog supruga Filipa Živojinovića i poznatog tekstopisca Dragana Brajovića Braje koji, inače, potpisuje neke od Džejevih najvećih hitova.






Veliku pažnju svih prisutnih privukla je Marija Šerifović, koja je došla da oda počast svom kolegi i dragom prijatelju.  







 U kapeli jedna do druge stajale su Džejeva bivša supruga Nada i Andrijana i zajedno u boli se opraštale od voljenog Džeja Ramadanovskog. Pevač je obe neizmerno voleo, a sam je govorio više puta da je Nada njegova ljubav života dok je Andrijana ceo svoj život njemu posvetila, a ona ga je i pronašla mrtvog u stanu na Dorćolu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>