Lepota

Ljubav

Nokti kao novi! Moguće je i to vema lako! (VIDEO)

Pored osnovne namene, za održavanje oralne higijene, pasta za zube može poslužiti i za negu noktiju. Nokti kao novi! Moguće je i to vema lako, za samo 15 minuta.

Nokti kao novi! Moguće je i to vema lako! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Suvi i lomljivi nokti – posebno kad je napolju hladno moramo se boriti s problemima koji muče naše nokte. Hladan vazduhi stalno pranje ruku nisu baš najbolji za naše nokte. Osim ulja za nokte i kreme za nokte sada postoji još jedno drugo, tajno čudotvorno sredstvo! Reč je o zubnoj pasti. Da, dobro ste pročitali. Pasta s ukusom peperminta očigledno je dobra i za naše nokte…



Evo kako koristiti zubnu pastu na noktima



Bezbrojni tutorijali na Jutjubu i Tiktok-u pokazuju sledeći trend: mnogi korisnici mažu pastu za zube od mente po noktima na rukama i ostavljaju da to deluje nekoliko minuta. Potom isperu pastu.



Stručnjaci kažu da pasta za zube ne doprionosi rastu noktiju, ali može posvetleti nokte. Ako su nokti potamneli od tamnog ili crvenog laka, može vam pomoći pasta za zube, odnosno, pasta za zube će ih ponovo posvetliti.




Jednostavno stavite pastu za zube na nekoliko minuta na nokte da deluje, a zatim je isperite. Osim toga, pasta za zube može vam pomoći da otklonite tvrdoglave ostatke laka za nokte, zato jer sadrži vodikov peroksid, za koji je poznato da deluje kao sredstvo za izbeljivanje, kažu stručnjaci.




 



Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/prva.rs

Povezane vesti:


>