Style

Ljubav

Astrologija: Vreme Božije zaštite, odlično za one koji pomažu drugima!

Evo šta nam govori astrologija za ovu nedelju! Vreme Božije zaštite, odlično za umetnike i one koji pomažu drugima. U emocionalnom smislu vreme pojačanih emocija, neočekivanih okolnosti i slučajnih susreta.

Astrologija: Vreme Božije zaštite, odlično za one koji pomažu drugima! Svet Plus




Nedelja koja je pred nama nosi vreme pred poslednju Lunarnu Eklipsu i Pomracenje Meseca. Merkur moze da aktivira od utorka jaku duhovnu svest i veru u zagrljaju sa Neptunom, a njegov sekstil sa Plutonom i Jupiterom moze doneti nedelju koja može biti uspešnija kroz  papirologiju, vazne sastanke, novosti, a posebno može pomoći onima koji se trenutno bore sa bolešću. 

Venera u opoziciji sa Uranom od petka da ruši sve tabue i nosi emotivna oslobađanja, ali iznenađenja. Neptun od nedelje kreće direktno tražeći smisao, osećajuci vibracije neba i osluškujuci jednu sasvim novu energiju.







Mesec danas u Ribama nosi krajnje osetljivu, emotivnu i intuitivnu energiju. Danas treba pratiti svoje instikte, u povećanju emotivna povezanost posebno sa osobama koje su daleko od vas. 




Negde može da se pokrene jača mentalna svest, ali vera sa kojom završavamo ovaj mesec ne sme posustati. 



Mesec u trigonu sa Merkurom od 14:40 nosi vreme odlicne mentalne i kreativne energije, novosti, odlično vreme za pisanje, lečenje i vreme jake telepatije. 








Od 16:31 Mesec u konjukciji sa Rx Neptunom u Ribama donosi vreme neke lenje, ali idealisticne energije. U porastu potištenost, jaka okrenutost prošlosti i propuštenim stvarima. 

U porastu dosta manipulacije i porasta bolesnih. Ipak, vreme Božije zaštite, odlično za umetnike i one koji pomažu drugima. U emocionalnom smislu vreme pojačanih emocija, neočekivanih okolnosti i slučajnih susreta.



Srećan početak nove nedelje!









 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>