Style

Ljubav

Orijentalna astrologija: Dovedite život do savršenstva!

Orijentalna astrologija! Ki devet zvezda projektuje i predviđa naše sudbine ali i sudbine našeg društva kroz osvetljavanje naše prošlosti i budućnosti, svih događaja koji su se desili ili nas tek očekuju. Dovedite život do savršenstva!

Orijentalna astrologija: Dovedite život do savršenstva! Svet Plus





Osluškujući kretanja životne energije u prirodi, našem životnom okruženju i svim društvenim dešavanjima, orijentalna astrologija Ki devet zvezda projektuje i predviđa naše sudbine, ali i sudbine našeg društva kroz osvetljavanje naše prošlosti i budućnosti, svih događaja koji su se desili ili nas tek očekuju, piše Lovesensa.rs.

 

Pripadnici pojednih znakova imaju bogatiji ljubavni život, drugi su suviše racionalni, treći magnetski privlače ljubav...Ali kako sve te veze nastaju?

 


Osnovni princip po kom veze funkcionišu i nastaju jeste princip privlačenja suprotnosti, odnosno polariteta. Ipak, polaritet nije jedini signal da će veza odnosno brak biti uspešni jer postoji mnoštvo drugih faktora koji mogu da utiču. Takođe, orijentalna astrologija daje savete kako da dovedete bračni život do savršenstva.




 




O svemu ovom detaljno govore Mičio Kuši i Edvard Esko u svojoj knjizi Ki devet zvezda - vodič kroz orijentalnu astrologiju.


3 tipa braka prema Ki devet zvezda:

 

1. Skladan brak - kada oba partnera pripadaju istom znaku

 

Prednosti: Dobro razumete jedno drugo i dobro komunicirate, doživljavajući različite situacije na vrlo sličan način, gotovo kao brat ili sestra ili školski drugovi. Zbog toga je vaš brak vrlo miran i srećan.

 

Nedostaci: Ovaj mir isto tako može da postane vrlo monoton. Budući da je vaš kućni život tako skladan, vaš razvoj podstiču jedino izlazak i aktivno traganje za izazovom u spoljnom svetu.

 

2. Polarizujući ili podržavajući brak - u situacijama sa dva uzastopna znaka (Drvo i Vatra, Vatra i Zemlja, Zemlja i Metal, Metal i Voda, Voda i Drvo)

 

Prednosti: U ovom slučaju, između vas postoji dovoljno polariteta da bi vam zajednički život bio zanimljiv i da svako od vas razvija i izaziva drugog do nekog stepena.

 

Nedostaci: Ovaj brak nema velikih nedostataka, ali u određenom trenutku može da izgleda jednoličan, pa osoba koja je imala ulogu da pruža podršku može poželeti da vodi, a ona koja je vodila treba da preuzme ulogu onog koji podržava.




 




3. Antagonističan brak - kada partneri imaju suprotne znake (Drvo i Zemlja, Vatra i Metal, Zemlja i Voda, Metal i Drvo, Voda i Vatra).

 

Prednosti: Ako se dobro uskladite i zajednički pronađete način kako da delite stvari i komunicirate, ako uspete da naučite kako da prevaziđete svoje različitosti, vaš odnos može postati izuzetno snažan.

 

Nedostaci: Niste u stanju da razumete jedno drugo, teško se sporazumevate. Skloni ste tome da se suprotstavljate jedno drugom na svakom koraku.

 

Hranom promenite kvalitet svog karaktera i braka

 

Ukoliko vi i vaš partner spadate u treći tip - tip antagonističnog braka koji odlikuje najveća suprotnost, ne očajavajte i upamtite da je najjači polaritet koji vas povezuje upravo privlačnost polova. Ipak, budite spremni da prigrlite promene u svom životu i da prisvojite pojedine karakteristike svog para.


Najvažniji aspekti kroz koje možete da stabilizujete brak svojom slobodnom voljom su zdravlje i sklad. Bračnu harmoniju ćete kroz ove aspekte uneti jednostavnim putem - pomoću hrane koju jedete.

 

Aspekt zdravlja podrazumeva da oboje jedete kvalitetnu hranu koja je pripremljena u skladu sa principima jina i janga. Uravnotežite ishranu i uravnotežićete i svoj brak.

 

Aspekt sklada podrazumeva samo jedno: jedite istu hranu. Gradite slične težnje i ciljeve, sanjajte slične životne snove i približite se jedno drugom tako što ćete jesti istu hranu. Radite to što češće. I još bitnije - jedite zajedno!

 

I za kraj upamtite:

 

"Bez obzira na to u kojem ste znaku rođeni, kad jednom odaberete partnera za život, prihvatite promene koje su potrebne da biste tu vezu održali kroz život", savetuju Mičio Kuši i Edvard Esko.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/lovesensa.rs

Povezane vesti:


>