Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Slobodni Strelčevi – dopada vam se što ostavljate utisak na pripadnike suprotnog pola – prija vam trenutno da se igrate, da flertujete i da se zabavljate.

Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus






STRELAC

Hrana

Neophodno vam je neuporedivo više svežeg povrća u ishrani. Takođe, ritam obroka kod vas je u potpunosti poremećen, jedni preskaču obroke, drugi pak jedu svaki čas – niti prvo niti drugo nije dobro I može vam doneti samo probleme…



Ljubav

Po nekim pitanjima je skroz dobro, po nekim baš i nije. Kao što u vašem partnerstvu postoje trenuci i situacije koje vam donose podsticaj, dobru energiju i koje vas spajaju…..isto tako postoje i momenti u kojima ne uspevate da pronađete zajednički jezik i usaglasite se. Ono što je bitno jeste da prve momente negujete i trudite se da ih bude što više, a da druge rešavate kako dolaze. Ne gurajte probleme i nerešena pitanja pod tepih – izaći će kad tad. Slobodni Strelčevi – dopada vam se što ostavljate utisak na pripadnike suprotnog pola – prija vam trenutno da se igrate, da flertujete i da se zabavljate.



Posao

Iako su neke nedoumice još uvek u velikoj meri prisutne kod vas, jasno vam je da postoji rešenje za ove situacije samo vam je mrsko što opet morate da čekate. Na samom početku nedelje – mala promena u dogovorima, koja je u početku izgledala kao otežanje – odjednom se može pretvoriti u povoljan momenat po vas. Vama će, generalno gledano – sada, ničim izazvano – dolaziti okolnosti i povoljnosti, dobre prilike koje ne bi trebalo propustiti. Neki novi počeci se polako otvaraju pred vama.


Novac

Nervira vas što u ovom periodu niste opušteni, što se konstantno prebrojavate.


Zdravlje

Preumorni ste, bez one vaše silovite energije.

 



JARAC

Hrana

I vi možete imati manjih problema sa varenjem, pa će vam najviše prijati lagani, jednostavni obroci koje ćete uzimati redovno. Zbog imuniteta, potrudite se da povremeno pripremite sebi vitaminsku bombu – od limuna, pomorandži, kivija, meda.



Ljubav

Malo je bolje, ali nije sjajno. Malo je lakše, ali nije lako. I dalje vi morate biti stena na koju se partner oslanja, koliko god vas taj isti partner povremeno ljuljao iz temelja svojim rečima i postupcima. Naročito sredinom nedelje kada može biti posebno teško da iznesete sve emotivne terete koji su vam se u ovom periodu natovarili na leđa. Nemate drugu opciju nego da izdržite i da se trudite da budete stabilni – partner to nije, zato vi morate biti. Slobodni Jarčevi – kolekcija „prijatelja“ se povećava – možda se vremenom nešto od ovoga pretvori u drugačiji tip odnosa. Družite se, izlazite, opustite se.



Posao

Isto kao i u emotivnom životu – i u poslovnoj sferi je potrebno da budete prisutni u svakom trenutku, sa jasnim ciljem na pameti. To što će ti ciljevi povremeno izgledati kao da su sve dalje od vas – to je samo trenutna perspektiva koja nije tačna. U polje podrške i budućnosti pored Sunca ulazi ponovo i tranzitni Merkur pa će ponovo vaskrsnuti neki ljudi, neke informacije, neke situacije – koje će vam dati nadu da ipak idete pravim smerom, ka onome što želite. Strpljenje će dati svoje rezultate, ne brinite.



Novac

Proverite da li ste poplaćali sve račune, dažbine i obaveze.

Zdravlje

Osetljiviji ste nego što mislite – pazite da se ne prehladite.





 




VODOLIJA

Hrana

Problem će vam ove nedelje praviti to što ćete svaki čas imati neko društveno dešavanje, neke ručkove, večere, slavlja – na kojima će biti baš ona hrana koju vi obožavate I možete povremeno malo preterati. Pokušajte da se uzdržite od veće količine slatkiša….



Ljubav

Jednim delom su se neke teške, teskobne ili problematične situacije sa emotivnim partnerom rešile….ili ste ih makar izneli na dnevni red. Očekuje vas još jedna tura suočavanja sa vama neprijatnim temama i u ovoj ali i u naredne dve nedelje. Jednostavno, situacija vas neće pustiti dok sve ne bude „pod konac“ i dok i partner i vi ne budete tačno znali gde ste, šta želite jedno od drugog i u kom pravcu idete. Ono što je bitno je da ste tu, držite se zajedno – samim tim, lakše ćete se suočiti sa svim teškoćama. Slobodne Vodolije – jaka privlačnost prema nekom, ali istovremeno – osećaj nesigurnosti, strahova, bojazni.



Posao

U ovoj sedmici će se čas sve odvijati navrat nanos i u najvećoj brzini…..a čas će zakočiti, zablokirati i doneti vam talas negativnosti i tenzije. Koliko god se trudili, nećete sada uspevati da imate neki miran i stabilan put, svaki čas će biti truckanja i rupa na drumu. Komunikacija sa onima sa kojima sarađujete će u jednom momentu biti podsticajna, a u drugom na granici rasprave. Ako nešto ne ide – onda ne ide. Što više budete gurali i potencirali da nešto rešite, moguće je da će rešenje sve više bežati od vas. Pustite.



Novac

A baš vam nisu bili potrebni ti troškovi, ali niko ih nije zvao – došli su sami.


Zdravlje

Moguće povrede. Budite oprezni u saobraćaju. Problemi sa nesanicom.

 



RIBE

Hrana

Pošto uopšte nisam sigurna da ćete uspeti da izbegnete pojačan apetit, kakve vam god savete davala, onda mogu da vam kažem samo ovo – u ovoj sedmici se opustite, dajte sebi na volju I uživajte. A od sledeće ili od vikenda – idemo na dijetu….



Ljubav

I partner i vi se polako vraćate u neko normalno, standardno funkcionisanje. Da, još uvek postoji obostrana preokupiranost obavezama koja će povremeno stajati kao zid između vas dvoje, ali čini mi se da ovo sada umete na drugačiji način da hendlujete. Vaša komunikacija se lagano popravlja, emocije lakše isplivavaju a zajedno sa njima – i strasti se pojačavaju. Samo idite ovim putem, polako i ne žurite. Slobodne Ribe – od samog početka nedelje moguć je lep susret koji će vas zaintrigirati. Ukoliko već imate simpatiju – postoje velike šanse da se vaša komunikacija u ovoj nedelji znatno pojača.



Posao

Vaši planovi, namere, ciljevi – polako se pokreću ka ostvarenju. Sve priče, informacije ili situacije koje su bile u nekoj formi zastoja ili na čekanju, sada se odmotavaju i dolaze do vas. Jeste da je to dolaženje lagano, ali kud ste čekali do sada – sačekajte još malo. Neke Ribe u ovoj nedelji može potrefiti i nova poslovna ponuda oko koje se istinski možete lomiti da li da je prihvatite ili ne. Ukoliko je moguće – prolongirajte svoju odluku za sledeću nedelju. Manji nesporazumi sa kolegama, ali rešivi.



Novac

Ovde vam na žalost, idu pojačani troškovi i nesigurnost.


Zdravlje

Glavobolje. Takođe – mogli biste da prošetate do zubara.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>