Zadruga

Parovi

Nakon optužbe za silovanje, oglasio se Siniša Kulić i šokirao javnost!

Podsetimo, bivša dadilja Miljaninog sina Željka, Klara optužila je takođe Sinišu Kulić za silovanje. Nakon optužbe za silovanje, oglasio se Siniša Kulić i šokirao javnost!

Nakon optužbe za silovanje, oglasio se Siniša Kulić i šokirao javnost! Screenshoot/Youtube
Bivša dadilja sina Miljane Kulić, Klara Jankuloska, nedavno je u javnost iznela šokantne detalje, te optužila Sinišu Kulić da je navodno silovao devojke po Nišu i pretio im da ga ne bi prijavile policiji.

- Siniša je manijak koji je silovao devojke u Nišu! Ceo grad to zna, posebno oni stariji. To je javna tajna! Drugarica mi je rekla da je pre 30 godina silovao njenu prijateljicu! Neću da otkrivam njihova imena, jer želim da im sačuvam privatnost - rekla je navodno Klara za "Informer".

S druge strane, Siniša Kulić je tvrdio da Klara laže i da je zapravo njen muž silovatelj.

- To će morati da dokaže na sudu! Njen muž je bio u zatvoru zbog silovanja, a sad to pripisuje meni! Moj sudski dosije može da se proveri, imam jednu prijavu za tuču, pobio sam se s jednim čovekom zbog duga. Kakva, bre, silovanja! Čovek sam u godinama, imam porodicu, unuče, treba da se nerviram, da dolazim u sud da se svađam, ne daj Bože da napravim krivično delo! Da sam napravio to krivično delo, bio bih u zatvoru. Sve ovo radi jer sam je raskrinkao da je ukrala prsten. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>