Style

Ljubav

Mesečni horoskop za NOVEMBAR: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Mesečni horoskop za novembr 2020. godine! Lav ljubav traži u komšiluku ili okruženju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u mesecu novembru.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

POSAO: Razmišljate da se osamite i krenete da radite posao koji je samo vama poznat. Mars u trećem polju komunikacija daće vam snage da brže mislite, ali isto tako i da donosite odlike sa kim ćete da radite a sa kim nećete. Morate da povedete računa o saradnicima jer može se desiti kraj saradnje sa jednim prijateljem koji nije toliko vredan niti spretan kao vi. Bolje je da rešite sve odmah kako biste drugu polovinu meseca iskoristili za nov početak posla i uvećanje budžeta. Poslovi koje treba da radite povezani su sa saobraćajem, medijima, agencijama za registraciju vozila, prevozom robe, putnika, auto delovima.




LJUBAV: Venera je u trećem polju do 7. novembra pa ljubav tražite u komšiluku ili okruženju, verovatno će mladi Lav svoju ljubav naći u školi, osobu koja je iz njegovog razreda. Kada Venera uđe u Škorpiona, to će biti teži period jer je to njen pad i Venera se oseća loše u tom sazvežđu, ipak strasti neće manjkati. Ovo je period za zaljubljivanje starijih pripadnika ovog znaka, a ljubav potražite u banci ili pošti dok čekate u redu. Lav u braku mora da vodi računa o kući, deci i njihovom finansiranju obrazovanja.




ZDRAVLJE: Kondiciju imate, ali ste premoreni od posla. Možda bi trebalo da se odmorite ili odete na kraći izlet, na vazduh.






DEVICA



POSAO: Mnogo energije uložićete u posao koji radite. Dobro je što ste puni samopouzdanja, ali i kreativnosti koja vam ne nedostaje. Vaš vladar Merkur je u Škorpiji do 6. novembra i to će biti dobar početak za vas jer ćete nastojati sve da odradite kako treba . Nećete biti pritisnuti od strane nadređenih jer sami možete sve i više od svega. Morate da povedete računa u komunikaciji sa ženama iz radne okoline jer imate ljubomoru sa njihove strane. Možda će vas neko od koleginica izneveriti jer niste očekivali, ali morate i to da prevaziđete, vaša je pobeda u svakom slučaju. Povedite računa o novcu kada Merkur uđe u Strelca, jer to će biti vreme trošenja, nepažnje, preterivanja i mogućnost gubitka. Drugu polovinu meseca, tačnije pred kraj, mogu da osete Device druge dekade posebno finansijski.





LJUBAV: Druga polovina meseca je period kada možete biti opušteniji na polju ljubavi. Venera i Jupiter u jednom lepom aspektu mogu dati divne dane sreće, zaljubljenosti, ponesenosti, idealne ljubavi. Morate biti svesni da je ovo period kada možete ostvariti ozbiljnu vezu, veliku ljubav. Ukoliko ste u braku, onda se čuvajte afere ili tajne ljubavi koja vam je na pragu.




ZDRAVLJE: Čuvajte se hladnog vremena. Temperaturne promene mogu biti veoma teške za vaš organizam. Posebno je važno da smanjite unos ugljenih hidrata, veštačkih šećera. Bazirajte ishranu na povrću, semenkama, voću.




 





VAGA



POSAO: Vaš vladar Venera do 7. novembra biće u vašem sazvežđu pa će pojačati sve osobine Vage, potrebu za bračnom zajednicom, ljubavlju, druženjem, a ne bi bilo loše da se već na početku meseca oni koji rade poslove u većem okruženju organizuju i pokrenu posao koji će biti dobar i za dalju budućnost. Međutim, planeta Mars ima svoj tranzit kroz znak skoro ceo mesec i to znači da Vage moraju da se ubrzaju, preuzmu inicijativu, pozavršavaju nedovršene poslove, a biće i manjih problema sa zakonom. Kad uđe u znak Škorpije, biće uvećanja zarade jer će se Venera susresti sa moćnim Jupiterom koji daje ozbiljnu količinu novca.




LJUBAV: Vagama predstoji nova ljubavna veza iz radnog okruženja. Možda ćete imati plan da zajedno zarađujete ili organizujete posao sa saradnikom, kolegom koji će vam se na kraju dopasti i onda se upustiti s njim u vezu. Ako ste u braku, onda morate da se stabilizujete kroz komunikaciju sa partnerom, stalno ulazite u nedoumice ili prepirke, često ste u svađi. Vodite računa od druge polovine meseca, jer možete upasti u depresuju zbog lošeg bračnog stanja.



ZDRAVLJE: Više aktivnosti kroz šetnju. Vaga voli fitness, voli lepo izvajano telo. Pomozite sebi da se opustite i pojačate kondiciju.





ŠKORPIJA



POSAO: Čini se da ste bili izigrani u prethodnom periodu. Prva trećina meseca je važna za sve koji žele nešto da pokrenu i ostvare svoje poslovne snove iz prošlosti. Škorpije koje su već pokrenule velike projekte moraju biti zadovoljne stanjem u kojem se nalaze jer će konačno zaraditi veliki novac koji im je negde sudbinski dat, predodređen. Morate u svom okruženju imati poslovne partnere koji su na položaju, bliski vlasti ili su iz inostranstva, jer vam tu leži novac, velika zarada. Bilo bi dobro da sarađujete sa Vagom ili Jarcem. Kada planeta Sunce uđe u znak Strelca u drugoj polovini meseca, vaše drugo polje ili polje novca, možete postati sigurniji u sebe i osloboditi se svih potencijalnih strahova.





LJUBAV: Ako stupite u novu vezu, nije dobro da odmah upadnete u intrige ili svađe. Morate da povedete računa. Znate biti pomalo nesmotreni, ali dobri prijatelji mogu da vam pomognu ukoliko ste nestabilni. Vaše idealne veze mogu biti sa vodenim znakom, posebno kada Venera iz Škorpije napravi dobar aspekat sa Neptunom u drugoj polovini meseca, gde biste zaista sreli svoju idealnu ljubav. Ukoliko ste u braku, morate da povedete računa o ličnim osećanjima. Ne dozvolite da drugi prave priču o vašem braku. Morate više da kontrolišete svet oko sebe.

ZDRAVLJE: Obavite sve preglede koji su vam bitni. Ne odlažite odlazak kod specijaliste zbog straha ili mrzovolje.





 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>