Style

Ljubav

Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah!

Doktorka Lea Imširagić, internacionalni govornik otkriva tajnu srećnog života! Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah i sada! To je kalendar koji nas puni energijom, evo i kako!

Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah! Svet Plus




Razlika između čarobnog i običnog kalendara je što on daje da se čarolija života, stvari koje nas pune energijom i čine nas živim, daju smisao u privatnom životu i poslu, nađu prve u njemu, a da tek potom slede sve ostale.


Ovim rečima dr Lea Imširagić objašnjava razliku između "običnog" i "čarobnog" kalendara.


U tom kalendaru ljudi koji nas pune životnom energijom i daju nam smisao života treba da se nađu prvi, a ovi drugi odmah iza - dodaje dr Imširagić.










U "čarovnom kalendaru" bi najpre trebalo napraviti lične rituale. Vodite računa da rituali nisu isto što i navike, rutine. Rutina je kada ujutro ustajemo i peremo zube, umivamo se. Nekome je rutina da se probudi i pije zeleni čaj, a ritual je ako skuvate zeleni čaj u vašoj predivnoj šolji, stavite baš određeni podmetač, pročitate sebi tri afirmacije ili deo lepe knjige...


- Sklop tih nekoliko stvari će od jutarnjeg ispijanja čaja napraviti ritual, tako da ceo dan imate energije, da budem centrirana, prisutna, mirna - objašnjava dr Imširagić.


Čarobni kalendar čini da te male stvari, koje suštinski menjaju život, budu na početku i na kraju dana. Na kraju dana mnogo je važno da sebi vratimo energiju i mir, da ne idemo bez toga u san. Ovo će već za mesec dana toliko poboljšati život, jer ćemo sa toliko malo vremena i lakoće praviti stvari koje nismo znali da možemo.


- Mi smo najbolja podrška kad smo dobro, puni mira i entuzijazma, prisutnosti u sadašnjem trenutku. Ritual nam daje da budemo prisutni i svesni, a rutina da smo na automatskom pilotu - zaključuje Lea.







Ja na prvom mestu

Svako duguje sebi da jednom u životu stavi sebe na prvo mesto i vidi kako život izgleda iz centra, a ne sa periferije.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>