Zadruga

Parovi

Jelena Krunić: Jovica Putniković se bori sa životom, a smradulja uradi ovo!

Nakon nesreće ipak morao na operaciju! Najbolja prijateljica Putnikovića, Jelena Krunić je besna otkrila da se lično čula sa bivšim zadrugarom, i da mu je rekla sve o Majinom i Alenovom odnosu. Jovica Putniković se bori sa životom, a smradulja uradi ovo!

Jelena Krunić: Jovica Putniković se bori sa životom, a smradulja uradi ovo! Screenshoot/Instagram
Maja Marković je sinoć javno u emisiji tražila razgovor sa svojim verenikom, Jovicom Putnikovićem, jer kako je rekla nije ravnodušna prema Alenu Hadrovću, te da joj prija njegovo društvo.


Međutim, Jovica Putniković je nakon užasne saobraćajne nesreće više puta operisan, te je i dalje u bolnici sav u gipsu, a kako saznaje naš portal Srbija Danas, sinoć mu je operisana ruka, a pre nekoliko dana i kičma.

Najbolja prijateljica Putnikovića, Jelena Krunić je besna otkrila da se lično čula sa bivšim zadrugarom, i da mu je rekla sve o Majinom i Alenovom odnosu, budući da on ništa nije znao, jer nije mogao da prati u teškom stanju "Zadrugu": - On ne može da drži telefon, sestre njegove su mu stavile na grudi ja sam mu pričala i on je odgovarao. Jedva priča, na trodonima je (lekovi protv bolova). Malopre sam se čula sa njim. On ništa nije znao, sve sam mu rekla. Operisali su mu kičmu pre nekoliko dana, sinoć ruku (plač), bori se bukvalno sa životom, na sve ovo smradulja uradi ovo. Mamu joj j*bem smrdljivu. Rekao m je: "Ja se ovde sa životom rastavljam, a ona tako tamo..." Nije ništa znao. Nije znao. Celo jutro plačem - rekla je Jelena, pa dodala:


- Niko mu ništa nije javio. Rekao je da ga je izgubila totalno. Znam koliko ju je voleo, koliko ju je izvukao iz g*vana. Doveo je iz Kovina da živi u centru grada, bre, zube joj uradio, s*se joj stavio, obukao je za 5 ili 3 hiljade evra. Dečko ne zna gde se nalazi, Znaš kako priča, pod trodonima. Gotovo je, izgubila ga je, rekao je: "Ona je mene izgubila". Jer se ovo dešava dugo, ne samo juče, to traje. Neće da se oglašava i da joj se javi na poziv. J*bem li joj mamu, ti ćeš da budeš pevačica, bićeš ti moj k*rac ćeš biti pevačica. - zaključila je Krunićka.
  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srbija Danas

Povezane vesti:


>