Zadruga

Parovi

Zadruga 4 - izbacivanje: Kijina mama je zaljubljena u mene! (VIDEO)

Kao što je već dobro poznato, nedelja u "Zadruzi" predviđena je za izbacivanje. Sinoć je jedan takmičar zauvek napustio velelepno imanje u Šimanovcima i izgubiti šansu da iz rijalitija izađe kao pobednik. Kobra je dobio svega četiri posto glasova, a potom u studiju izjavio: Kijina mama je zaljubljena u mene!

Zadruga 4 - izbacivanje: Kijina mama je zaljubljena u mene! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Nominovani su bili Fran Pujas i Zoran Buđić Kobra, a publika je dala svoj sud.


Zoran Buđić Kobra večeras je izbačen iz "Zadruge". On je pobedio u igri za dupliranje glasova, ali ni to nije bilo dovoljno da pobedi suparnika u duelu za izbacivanje, Frana Pujasa.


Za Frana je bilo 96 posto glasova, za izbačenog Kobru svega četiri posto i za njega je završeno učešće u popularnom TV formatu.


Nakon spektakularnog ispraćaja, Kobra je došao u studio, gde ga je dočekala Dušica Jakovljević, koja je toliko toga imala da ga pita.


Kobra se čak na ulasku u studio rasplakao, a za Dušicu je imao poklon, koji je kao Kobra ukrao iz zadruge. Potom je Dušica imala par pitanja za njega.



Očekivali smo da ćeš biti aktivniji, šta se desilo? - glasilo je pitanje.


Nisam se nadao da ću tako rano da dobijem pedalu. Fran mi je drug, a njemu je potrebnija kinta, definitivno. Ja sam stariji čovek. Unutra ima dosta fikusa, koji su pre trebali da izađu - rekao je Kobra.


Potom se osvrnuo na devojke, i njihov odnos prema higijeni. Rekao je da se zgrozio na aljkavost i na njihovu prljavštinu, potom se Dušica vratila na pitanja za njega.

Svi su očekivali da ćeš biti ovakav tamo, šta se desilo? - rekla je Dušica.

Jednostavno, to nisam mogao, bilo je dosta parova, nisam hteo da se zameram - rekao je Kobra.

Potom mu je Dušica dala papir, na kom će se obratiti zadrugarima, i gde će nekog od svojih cimera nagraditi titulom "Vođe". Nakon toga, dotakao se nekih zadrugara, a za Nadicu Zeljković je imao poseban komentar.


Kijina mama se zaljubila u mene, zbog mene se šminkala, potom mi pominjala da je zaljuibljena u mene - rekao je Kobra.



Mala Ivana se zaljubila, ali kasno - prokomentarisao je Kobra.


Mogu da imenujem da su nam dve jake verenice u blagom flertu, Maja i Alen, a ona je mnogo fina, i videćemo da li će biti do kraja takva. I Jovana isto, ona flertuje, a Vladimir je zaljubljen u sebe - rekao je Kobra.










 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>