Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 05.-11. oktobra 2020! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Nedeljni horoskop za period od 05. -11. oktobra 2020. godine! Neki će u ovoj nedelji ostati nezadovoljni, a kod  nekih se dota toga pokrenulo i krenulo ka rešavanju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.

Nedeljni horoskop 05.-11. oktobra 2020! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus





STRELAC

Hrana

Vi biste mogli da konačno napravite promene u svom načinu funkcionisanja i pristupu ishrani. Umerenost, od svega po malo na vašem tanjiru – za početak će biti više nego dovoljno….Dogovorite se sami sa sobom – nije to baš toliko teško.

Ljubav

Poverenje je nešto što se teško gradi a jako lako urušava. Pred vama je period u kojem treba kroz strpljenje i razumevanje funkcionisati sa partnerom, sačuvati ono što imate – mada se mora priznati da će to biti dosta teško. Jedno drugom sada suštinski testirate živce, igrate na tankoj granici između strpljenja i nervoze, rasprave. Oboje se morate potruditi, pogotovo ukoliko se neke situacije ponavljaju ili ukoliko ponovo izlaze na dnevni red pitanja za koja ste mislili da ste ih rešili i zatvorili. Slobodni Strelčevi – povremena komunikacija i jako razmišljanje o osobi koja je ostavila veliki utisak na vas.



Posao

Umara vas sto i jedna situacija kojoj morate da posvetite svoju nepodeljenu pažnju. Tražite brže načine da rešite neka pitanja, ali ovde moram da vas upozorim. Znate li kako se kaže – Preko preče, naokolo brže? Itekako je moguće da ti „brži“ načini samo donesu zapetljanciju, konfuziju i da vas čak vrate korak unazad. Ne sporim, imaćete u ovoj nedelji neka vrlo konstruktivna, maltene genijalna rešenja ali opet morate biti jako obazrivi jer se sve može urušiti u trenutku. Povremeno loša komunikacija sa saradnicima

Novac

Nije bajno, ali je ok.

Zdravlje

Stres i manjak spavanja jako utiču na to kako se osećate.




 

JARAC

Hrana

Umete sebe da dovedete u red, vaše navike po pitanju ishrane su sada dobre i nema potrebe za nekim velikim promenama. Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju jeste unos tečnosti, kroz čajeve, vodu, sokove od ceđenog voća, ali i kroz namirnice koje su bogate vodom.

Ljubav

Na prvi pogled, odnos sa partnerom deluje stabilnije, mirnije, bolje. Na drugi pogled – kod nekih parova je to zaista tako. No, kod nekih zaista nije – samo je površina uglačana i sjajna ali ispod se vitla mulj, gomilaju sumnje i pitanja bez odgovora. Ova prva grupacija u ovoj nedelji ide ka dodatnoj stabilizaciji i harmoniji. Ova druga – ide putem bez povratka na čijem je kraju prekid odnosa. U kojoj ćete grupi vi biti zavisi od vaših ličnih natalnih postavki i predispozicija. Slobodni Jarčevi – nešto se pokrenulo i ide. Ide lako, lepo i mirno. Dovoljno da vam u svakom danu donese osmeh u uglu usana.



Posao

Mnogo toga je dobro, bolje nego ranije. Mnogo toga se pokrenulo i rešava se. No, to ne znači da je situacija bajna i sjajna. Odnos sa nadređenima je pomalkice zategnut i tu ćete morati da budete pametni – da popustite onda kada vidite da je to neophodno. Za sada ne možete drugačije. Takođe, potrudite se da jako dobro slušate šta vam ljudi govore i da analizirate informacije koje dobijate – ovo su znakovi na vašem putu koji vas vode ka nekim stabilnijim i boljim poslovnim dešavanjima.

Novac

U ovom segmentu je stanje prilično korektno.

Zdravlje

Niste vi loše, ali i dalje postoje osetljive tačke – kosti, zglobovi, mišići.

 


 




VODOLIJA

Hrana

Vodolije su u ovoj nedelji, za divno čudo, prilično umerene kada je ishrana u pitanju. Takođe, držite se nekog režima ishrane koji ste otpočeli i vodite računa o tome šta jedete. Možda ćete posrnuti po koji put kada su slatkiši u pitanju, ali zbog toga vam nećemo zameriti….



Ljubav

I kod vas postoji ona varijanta – površinski je ok, suštinski – pa ne baš, ima tu nekih pitanja koja se moraju rešavati. Neke Vodolije moraju da sa svojim partnerom reše u kom će pravcu odnos ići na dalje. To ne mora da znači da je situacija loša, ne – ovo može čak da bude i definisanje odnosa ili odluka o ulasku u zajednicu, brak. U svakom slučaju, voljenoj osobi i vama je sada nametnuto da morate nekako ozbiljnije da se posvetite svojoj vezi i vidite gde ćete i šta ćete sa njom. Slobodne Vodolije – ljubavni šareniš, ludilo, flertovanje, promene u tren oka. Čeka vas brdo dešavanja i jedna podsticajna nedelja.




Posao

Za vas je ova sedmica zvana „igra živaca“. Da, isti će vam u većoj količini biti potrebni pa ih pripremite unapred. Očekuje vas živost, mnogobrojne promene, more informacija, dogovora i sastanaka, jaki kontakti sa ljudima od kojih će neki biti super podsticajni za vas a od nekih ćete se kao zmaj nervirati i bljuvati vatru unaokolo. Sa šefovima se čas razumete kao da ste ovce čuvali zajedno a čas ne možete da se dogovorite ni oko najnebitnijih sitnica. Sve u svemu, biće vam super – sedmica će proći u treptaju oka

Novac

Novac kaplje po malo, ali kaplje konstantno.

Zdravlje

Vodolije će često pevati „idi, idi nesanice…..“ ali nesanica nema nameru da ode.

 





RIBE

Hrana

Vrlo čudan period za vas. I dalje ste u gore – dole raspoloženjima, pa tako funkcionišete i po pitanju apetita. S jedne strane, nemojte dozvoliti sebi da se izgladnjujete. S druge, nemojte ni sve obroke sabrati samo u jedan (obično večernji) i pretovariti se….

Ljubav

Ribe se pitaju – kome da verujem? Onome što vidim, svojoj intuiciji ili partneru? Jer, sve tri strane „govore“ vam različito i samo vam brčkaju po mislima, donoseći vam nemire. A vi kad se uznemirite ne možete da iskulirate, ne. Vi onda čačkate, kopate, dižete bunu protiv dahija i ostalo. U suštini – nervirate i voljenu osobu i sebe. Sad bih ja vama rekla da talasate bez razloga, ali nisam sigurna da ćete me razumeti i zaista čuti. Slobodne Ribe – sve se pokrenulo, oko vas i u vama. Ne bih rekla da ste trenutno samo sa jedne strane zatrpani udvaranjima, ima toga više. No, bitno je da vam prija i da ste srećni.

Posao

Ima ovde nekih vrlo interesantnih pomaka. Neke zanimljive ponude, predlozi i poslovne šanse mogu se otvoriti pred vama. Doduše, vi možete biti nesigurni da li da prihvatite jer će vam to izgledati kao ponuda u kojoj ćete se previše istrošiti a premalo dobiti, ali ja bih vam savetovala da razmislite. Jer, ponude i predlozi koji vam sada dođu mogu se u budućnosti pokazati kao dosta stabilni i dobri po vas. U ovoj nedelji vas čeka dosta nervoze sa saradnicima i mnogo obaveza. Izguraćete, samo strpljivo i polako.

Novac

Promenljivo i povremeno se brinete, možda i bez pravog razloga.

Zdravlje

Potrebno je da se više odmarate.

 
 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>