Style

Ljubav

Nedeljni horoskop do 4. oktobra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godine. Slobodni Ovnovi – može biti nekih interesantnih dešavanja i signala koje vam šalje osoba koja se prilično zagrejala za vas. Ne propuštajte priliku, žalićete kasnije zbog toga. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Nedeljni horoskop do 4. oktobra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus






OVAN

Hrana

Dosta nervozni dani su pred vama. Hranom ne možete otkloniti probleme, ali možete pomoći svom organizmu da se na lakši način izbori sa njima. Jedite povrće sa puno minerala i vitamina, kao što su spanać, tikvice, patlidžan, slatki krompir. Pomoći će i čaj od koprive ili matičnjaka.

Ljubav

Do prvog oktobra – sve će se odvijati onim tokovima koji su i do sada funkcionisali sa naglaskom na strasti i vrućoj ljubavi, umiksovano sa po kojim vašim impulsivnim potezom kojim kao da provocirate partnera. No, pun Mesec baš tog prvog oktobra u vašem znaku može sve to gurnuti korak dalje i učiniti da vaši postupci budu impulsivniji nego inače. Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko se voljena osoba povuče i zatvori u sebe. Slobodni Ovnovi – može biti nekih interesantnih dešavanja i signala koje vam šalje osoba koja se prilično zagrejala za vas. Ne propuštajte priliku, žalićete kasnije zbog toga.

Posao

Neke situacije ćete lako rešavati ili pokretati, u drugima ćete se saplitati i suočavati se sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Povremeno može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promenite način rada ili pristup obavezama. Ovo može biti izraženije u drugom delu sedmice pa pokušajte da budete prilagodljiviji i kontrolišite svoj temperament. Napeti ste zbog informacija koje očekujete ili oko dozvola, papirologije koja vam je bitna za nastavak posla.

Novac

Ima interesantnih dešavanja na polju finansija. Smeše vam se neke parice…

Zdravlje

Potencijalni problemi sa stomačnim delom i urogenitalnom regijom.

 



BIK

Hrana

U ovom periodu možete sebe ograničiti po pitanju nekih namirnica koje izuzetno volite, ali koje evidentno ne prijaju vašem organizmu (ili što se varenja ili što se kilograma tiče). Za bolji rad creva uzimajte probiotik jogurte sa smanjenim procentom masti.

Ljubav

Vi ste u ovoj nedelji prilično nervozni – to i može i ne mora biti zbog situacija koje se vezuju za vaša partnerstva. Sad, da li će se to preliti i u odnos sa voljenom osobom – pa, jednim delom jeste moguće. Trudićete se vi da dragom biću posvetite dovoljno pažnje ali i sami ćete shvatati da je to nekako polovično i da ne radite ništa zaista srcem. Partner vas iznenađuje prijatno postupcima i rečima koji vam direktno u dušu zadiru…..a onda vas u nekom momentu iznervira. Batalite nerviranje, uživajte. Slobodni Bikovi – suprotni pol se jače aktivira prema vama u ovoj sedmici. Zanimljiva su vam ova dešavanja.

Posao

Kulminacija nervoze u poslovnim dešavanjima nastupiće sredinom nedelje, oko punog Meseca. Tvrdoglavost od strane svih učesnika je sada na vrhuncu i može izgledati kao da ne postoji teorijska šansa da se pronađe adekvatno rešenje. Ipak ono postoji – potrebno je da vi uključite racio i praktičnost a zajedno sa njima i dozu proračunatosti i da shvatite da na taj način apsolutno vladate situacijom. Sa šefovima se ne svađajte, a gledajte da papirološka pitanja budu završena na vreme i bez grešaka.

Novac

Izdaci početkom nedelje.

Zdravlje

Nervoza i pojačan stres koji utiču na spavanje. Mogući problemi sa stomakom.

 










BLIZANCI

Hrana

Što se navika po pitanju ishrane tiče, i niste toliko loši u ovoj nedelji. Jedino što bih vam preporučila jeste da u večernjim satima ne konzumirate tešku hranu, jer ćete imati problem sa varenjem, pa samim tim i nemirnu noć.

Ljubav

Pojedinačno, ni partner ni vi niste u nekom sjajnom raspoloženju ali zajednički – možete podržati i pomoći jedno drugom. To ne mora da bude konkretna pomoć – neki put je dovoljno i da saslušamo drugu stranu i pokažemo razumevanje – da bi se ona osećala bolje. Bitno je da imate preduslove da provedete relativno mirnu sedmicu, a čak i da podignete strasti na viši nivo. Slobodni Blizanci – više emotivnih izazova oko vas. Ima tu dešavanja i u krugu prijatelja i preko društvenih mreža i kontakata – ovo može biti zanimljiva nedelja u kojoj ćete se vi osećati živo, podstaknuto i pozitivno napeto.

Posao

Merkur, vaš vladar nalazi se u polju poslovne svakodnevice i obaveza i tu će zbog svoje nastupajuće retrogradnosti boraviti prilično dugo – Evidentno je da je pred vama period koji vam donosi pojačane poslovne zahteve, ali istovremeno i period koji može doneti vaše „odskakanje“ od ostalih kolega što se rezultata tiče. Sa ulaskom Venere u znak Device od polovine sedmice i Blizanci koji se bave privatnim poslom, naročito uslužnim delatnostima – mogu pokrenuti na jači način svoje poslovanje.

Novac

Nedelja sa dosta neplaniranih izdataka.

Zdravlje

Vreme je da se više posvetite očuvanju svog zdravlja. Potreba da se neke navike promene.

 



RAK

Hrana

Ove nedelje lako ćete otići u preterivanje, ne samo kada je hrana u pitanju, već i alkohol, kafa…kao da ćete se truditi da svoj organizam opteretite štetnim namirnicama i navikama. Uzimajte više tečnosti, čajeva, voćnih napitaka. Ne preskačite obroke i ne zamenjujte ih grickalicama.

Ljubav

Potreba za ljubavlju, sigurnošću i mirom je u ovoj sedmici posebno izražena. Teško vam je da se i dalje borite sami sa sobom jer vam se čini da nikakve odluke koje ste do sada donosili nisu funkcionisale. Postoji prostor da sada krenete ka rešavanju situacija u svojim partnerstvima ali je neophodno da vi napravite poteze koji su drugačiji od dosadašnjih. Vreme velike čistke, ali istovremeno i vreme velikih sređivanja u vašim emotivnim relacijama je zvanično počelo. Slobodni Rakovi – jedna osoba će u ovoj nedelji ušetati u vaš život – privlačnost je ogromna, ali prepreke postoje. Rešavajte ih, jednu po jednu.

Posao

Pun Mesec u vašem polju karijere sredinom sedmice donosi kulminaciju zahtevnog i napornog perioda. Svesni ste šta morate učiniti, ali i dalje to shvatate kao pretežak zadatak. Ipak, promene polako počinju da nastupaju i u ovoj sedmici vas očekuju veće poslovne aktivnosti koje će početi da donose rezultate. Ok, možda su sada ti rezultati još uvek sitni, ali vremenom će to krenuti ozbiljnije na bolje. Unesite neke nove elemente u svoj posao, kreativni ste i puni ideja i greota je da to ne iskoristite.

Novac

U ovoj će sedmici novca biti.

Zdravlje

Naglašena nervoza. Više radite na sebi, smirujte se, odmarajte, šetajte.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>