Region

Svet

Gagi Đogani na ime alimentacije Anabeli mora da isplati preko dva miliona!

Gagi Đogani na ime alimentacije Anabeli mora da isplati preko dva miliona! Sud je navodno skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas.

Gagi Đogani na ime alimentacije Anabeli mora da isplati preko dva miliona! Screenshoot/InstagramAnabela je nedavno tužila bivšeg muža Gagija Đoganija  za svu neisplaćenu alimentaciju koja se skupljala preko deset godina. Sud je doneo odluku u korist Atijasove.

- Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro - rekao je Gagi, dok sa druge strane Anabela kaže da joj je svega dosta.

- Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu - rekla je Anabela.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>