Zadruga

Parovi

Stanija: U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to!

Stanija je pomenula svoje učešće u "Zadruzi 4". Ona ističe da nema ništa od njenog ulaska sve dok se steknu pogodni uslovi. U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to! Život mi je ugrožen!

Stanija: U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to! Screenshoot/Instagram
Stanija Dobrojević reagovala je nakon što joj je Kristijan Golubović zapretio smrću u rijalitiju "Zadruga 4". Seks-bomba se oglasila na Instagramu i navela da je podnela prijavu protiv njega.


Stanija je takođe pomenula svoje učešće u "Zadruzi 4". Ona ističe da nema ništa od njenog ulaska sve dok se steknu pogodni uslovi.

- Danas je podnesena krivična prijava. U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to. Interesuju me samo javne mere! Ugrožena mi je bezbednosti i život. Ovaj sukob je počeo pod kamerama javno i datira od Farme 6, hoću da se ovo reši pred narodom, nacijom, kamerama: JAVNO! Ne moram dalje više da se oglašavam, niti bilo šta da objašnjavam - navela je Stanija i nastavila:

- A po komentarima narodapodrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj. S ljubavlju, Stanija - navela je ona.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>