Style

Ljubav

Horoskop: Najiskreniji znak Zodijaka! Svi misle da su grubi i agresivni!

Rođeni u ovom znaku važe za buntovnike, bar tako tvrdi horoskop! Najiskreniji znak Zodijaka! Svi misle da su grubi i agresivni ali to zapravo nije tačno! Oni su iskreni do srži i sa njima nećete imati dileme. Tačno ćete znati na čemu ste!

Horoskop: Najiskreniji znak Zodijaka! Svi misle da su grubi i agresivni! Svet Plus



Vreme nikada ne troše na izmišljanje priča jer se na kraju uvek ispostavi da je istina najjednostavniji put. Oni nikada ne žele da razočaraju sebe, a onda i druge ljude.

Zbog toga mnogi misle da su Ovnovi strogo iskreni jer žele da povrede druge, međutim, to nije istina. Nagon za pričanjem istine je urođen i smatraju da je svaka laž glupa i bespotrebna.

Mnogima ponekad godi da čuju ulepšanu verziju neke priče, ali ako odmah saznate celu istinu, kasnije vas neće šokirati neugodna iznenađenja i odmah ćete znati na čemu ste, što je zapravo cilj iskrenih Ovnova.

 

Šta jesti, a mršaviti? Namirnice koje podstiču mršavljenje!









Ovan vlada glavom i u njegovoj je prirodi da zaštiti misli kao fizičku sigurnost, više nego drugi znaci. Ovan tako može na lak način da pređe iz sfere misli na konkretnu akciju, što ga čini odličnim inicijatorom koji uči da usmeri svoju energiju na najproduktivniji način.

Ljudi rođeni u znaku Ovna su izuzetno strastveni i vole avanturu. Strastvene veze su karakteristične za njih. Ipak kada je ljubav prava, obično je za ceo život. Dokle god postoji puno adrenalina i uzbuđenja da im pumpa krv u žile, veza će biti jaka, stabilna i dugotrajna.

 

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>