Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Ovan, Bik, Blizanac,Rak! Nedeljni horoskop za period od 27.07. do 02.08.2020. godine. Na polju emocija i dalje šarena situacija kod zauzetih Ovnova, Bik niko da uhvati jedan pravac... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka za narednu nedelju.

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus




OVAN

Hrana

Ovnovi mogu „pokupiti“ stomačni virus ili pokvariti stomak namirnicama kojima je istekao rok ili koje nisu adekvatno termički obrađene. Možda bi bilo bolje da se u ovom periodu okrenete više namirnicama biljnog porekla.

Ljubav

Na polju emocija i dalje šarena situacija kod zauzetih Ovnova. Nešto krene kako treba, pa stane. Razumete se fantastično, pa onda pričate različitim jezicima. Verujete jedno drugom, a onda vas talas ogromne sumnje preplavi. I konstantno vam se čini da nešto čekate – čekate da se stvari reše, čekate da se sve namesti kako treba, čekate da oboje budete opušteni. Evidentno je da postoji neka prepreka između vas dvoje, ali još uvek ne možete da je sklonite. Slobodni – čini vam se da što se više trudite, sve ste dalje od ostvarenja svojih ciljeva. Simpatija je na dohvat ruke, ali nikako da je zaista ćapite.

Posao

Poslovni segment je mesto slatkih i onih ne baš lepih muka. Ok, vidite da ste u prvom planu ovih dana (kako ste tamo dospeli to vam baš i nije najjasnije, ali vas svi nešto guraju u prve borbene redove), vidite da ste cenjeni i poštovani i da svi od vas očekuju brda i doline. S druge strane, malo ste se uprpili od svega ovoga, a mora se priznati da vam baš i nisu čiste staze kojima morate proći. Bakćete se smornim i teškim dogovorima, bakćete se papirološkim i administrativnim problemima, vukljate težinu non stop.

Novac

Imate fenomenalne predispozicije da se pređete, pogrešno uložite ili izgubite novce.

Zdravlje

Ne jurcajte kao muva bez glave, povrede su moguće. U saobraćaju oprez i čuvajte se prehlada.

 

BIK

Hrana

Shvatićete da vam hrana najviše prija kada ste okruženi članovima porodice ili u nekom ugodnom ambijentu, restoranu koji se nalazi blizu vode. Laki, ukusni i hranljivi obroci učiniće da imate dovoljno energije. Morska riba neka češće bude zastupljena na vašem stolu.

Ljubav

Nikako da uhvatite samo jedan pravac ovih dana. Čas vas emocije spopadnu sa svih strana pa se raspekmezite i samo biste ćućorili sa dragim vam bićem, a čas vam proradi racio i vrlo nezgodno vam ubode i potakne misli pa krenete da analizirate odnos, partnera – i naravno – ne dođete ni do kakvih finih zaključaka. Malo mučite sebe, malo uživate. Zato nije ni čudno što će ova nedelja da vas voza sa raspoloženjima sve u šesnaest. Slobodni Bikovi – ovo baš i nije fenomenalan period za nov emotivni početak. Ako uđete u neku vezu – ulazite u maglu i odnos koji će imati ogromne oscilacije i težinu.

Posao

Koliko god da ste vi hitri – malo je verovatno da neće biti kašnjenja u ovoj sedmici. Koliko god da ste spremni na kompromis – nema šansi da ćete lako doći do dogovora, razumevanja, zajedničkog jezika. Koliko god da ste na dnevnoj bazi ažurni sa obavezama – biće gomilanja i prenatrpavanja. Koliko god da obraćate pažnju na svaki detalj – maltene je stopostotno sigurno da ćete negde pogrešiti. Koliko god da vam je potreban mir u poslovnom segmentu – u ovoj nedelji nema ništa od toga.

Novac

Lete pare na sve strane. Ali, ne ka vama nego od vas.

Zdravlje

Ne zevajte u oblake i ne obavljajte ništa automatski – itekako su moguće povrede. U saobraćaju oprez!

 

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine:Strelac, Jarac,Vodolija, Riba!






BLIZANCI

Hrana

Nedelja je odlična da probate nešto novo, da izađete iz rutine kada je hrana u pitanju. Novi načini spremanja hrane, novi začini, novi recepti – možda će vam u početku biti neobično, ali vrlo brzo ćete istinski uživati. Samo nemojte u uživanju da preterate…

Ljubav

Komunikacija sa partnerom je blago rečeno nikakva u ovoj nedelji. I drago vam biće a i vi ste se zatvorili, stisli a čak i ako se udostojite da progovorite po koju – malo je verovatno da će to biti neki fini i slatki razgovori. Bićete skloni da odgovornost za neke probleme i nerešena pitanja prebacujete jedno na drugo. Ako ste od onih koji su brljekali sa strane – budite na oprezu, niste sposobni da sakrijete! Slobodni Blizanci – možete brzinski da se zanesete, da istripujete sudbinske priče i ljubav do kraja života. Ahm….nije sve baš tako kao što na prvi pogled izgleda. Ne jurcajte u nove emotivne priče.

Posao

Sve u vezi posla vas je stislo sa svih strana. Od vas se očekuje nemoguće, a i vi dodatno doprinosite time što prihvatate nametanje obaveza za koje znate da ih je izuzetno teško izvršiti i da će vam doneti samo glavobolju. Nije ni čudo što ćete se više puta u ovoj nedelji naći u situacijama kada ste  u potpunosti zablokirani i nije vam jasno kako da se iščupate iz svega ovoga. U ovoj je sedmici energija vrlo napeta, pa su moguće rasprave sa saradnicima i kolegama u kojima će teško biti pronaći kompromis i prilagoditi se.

Novac

Stislo vas je sa svih strana.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, respiratornim traktom, kičmom. Reumatski bolovi, oscilacije pritiska.

 

RAK

Hrana

Dragim nam Rakovima otvoriće se apetit sve u šesnaest. Manje slatkiša i manje klopanja kada ste nervozni, i uspevaćete da kilažu držite pod kontrolom. Više se krećite, više se energetski trošite a manje mislite na to šta ćete sledeće pojesti.

Ljubav

Ja zaista ne znam ko bi mogao da vaš ljubavni život rasplete ovih dana. Ima onih Rakova koji funkcionišu koliko toliko dobro, na tankoj granici nerazumevanja i rasprava ali se nekako drže. Ima onih koji su okupirani tajnim pričama, koji lebde negde u oblacima i ne znaju gde je levo. A ima i onih gde je svaka reč, partnerova ili njihova – sasvim dovoljna da pokrene prvo lavinu, a posle distanciranje i ćutanje. E u kojoj ste vi grupi, ne znam. A možda ste sve ovo zajedno. Slobodni Rakovi – misli opasno čačkaju, ali u realnosti je prpa. Čas se zapalite kao zmaj, čas se ohladite i smrznete,ne znate šta učiniti.

Posao

Sve u vezi posla vas bode u mozak. A najviše vas bodu nadređeni, autoriteti (pravi ili lažni) – gurkaju vas, ćuškaju, treniraju strogoću, nametnuli su vam sto i jednu obavezu i odgovornost da ne možete da udahnete kako treba. E na sve ovo – vama uopšte nije do posla i do cimanja. Malo se dignete, pa se opet unjanjavite i samo rutinski odrađujete, bez pravog vašeg, kompletnog uključivanja. U ovoj nedelji vam je sve teško i sve vas nervira. I svi vas nerviraju. I sve vas sapliće. Izguraćete, niste ni vi mačiji kašalj.

Novac

Taman neki novac dođe, a vi ga potrošite očas posla.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa ishranom, kičmom, stomakom, respiratornim organima.

 

Bršljan - biljka čisto zlato! Smanjuje otoke, leči pluća, sprečava karcinom...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>