Region

Svet

Kija Kockar tek sada otkrila prave razloge razvoda!

Prevaru mu je zaboravila, ali evo šta nije mogla da oprosti. Kristina Kija Kockar tek sada otkrila prave razloge razvoda! Sloba Radanović je jako loš čovek - kaže pevačica. 

Kija Kockar tek sada otkrila prave razloge razvoda! Screenshoot/Instagram




Kija Kockar otvorila je dušu u jučerašnjoj emisiji Glamur, televizije Happy.

Verovatno smo mislili da smo videli i saznali baš sve o njenom odnosu sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, ona je ipak otkrila neke nove stvari. 

Dok su svi mislili da su se oni razveli zbog Slobine javne prevare u rijalitiju “Zadruga 1”, Kija je tek sada otkrila šta je to zapravo, što ju je navelo da okonča svoj brak.


“Ja sam na tu prevaru zaboravila… Stvari zbog kojih sam se ja razvela su njegovi postupci u toku svega toga i nakon izlaska. Zbog postupaka prema meni. Jako me je bolelo i nisam mogla da verujem da mi je govorio da mi nije verovao da ga volim. Pričao je u tom smislu da ja njega ne volim. Ja sam se pitala da li ja to nisam pokazivala ili je to samo izgovor… "- rekla je Kija Kockar pa dodala:


 


"Mislim da je to samo izgovor, ne mogu da verujem da je on mislio da ja njega ne volim. Bolela me je ta izdaja. Bolelo me je što je moja porodica to morala da gleda. Na stranu sve to, ja sam to prebolela. On mene kao čovek ne zanima. I dalje mislim da je on jako loš čovek”- ispričala je u “Glamur specijalu” Kija.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>