Style

Ljubav

Jul mesec sudbine kroz numerologiju! Nekome dobitak, nekome nervoza...

Treba da budemo obazrivi, da povedemo računa o novcu i da ne trošimo na nebitne i nevažne stvari. Naravno, očekujem i neko malo razrešenje vezano za narod i našu državu. Jul mesec sudbine kroz numerologiju! Nekome dobitak, nekome nervoza...

Jul mesec sudbine kroz numerologiju! Nekome dobitak, nekome nervoza... Svet Plus




Godina 2020. je teška, jer u sebi nosi broj 4, a to smo već iskusili kroz zdravstvene probleme koji su nas pratili u prvoj polovini godine. Međutim, zbog osmice koja je bioritamski broj Srbije u ovoj godini, proći ćemo bolje nego što smo očekivali. 


Kako se računa broj?
Bioritamski broj dobija se sabiranjem brojeva datuma rođenja (ne i godine) i svedete ga na prost broj. Recimo: 11.03.1978 bioritamski broj je 5 (1+1+3=5)


Jedinica

Broj 3 će biti dominantan u vašem životu. On govori o vašim emocijama, impulsima, nepromišljenosti, i zato ne činite ništa što će vam razum govoriti, već pustite da srce odluči umesto vas. Iako ste analitičari i sve volite da "stavite na svoje mesto", tokom ovog meseca iskakaćete iz svog klišea.


Dvojka

Na vas će uticati broj 4. On ne mora biti uvek negativan i donositi bolest ili teret, već može dovesti do toga da poneko od vas reši poslovne probleme, dokaže se u nekim aktivnostima i da očekuje i napredovanje. To se najviše odnosi na osobe koje nose uniformu na svom radnom mestu.

Trojka

Ako ste rešili da idete na put ili odmor, ovaj mesec pred vama, sa brojem 5, daje mogućnost lepog provoda i rešavanja nekih ličnih stvari. Savetujem vam  da odete u neku banju ili na neku planinu u našoj lepoj zemlji i da nađete svoju "nirvanu" i lepe trenutke.






Četvorka

Četvorkama jul daje šesticu, tako da očekujem da ćete doživeti promene u porodici, među prijateljima, i uživaćete u druženjima koja će vam pomoći da sebe izbavite iz onog kroz šta ste prolazili u prethodnom periodu. Zaslužili ste i vi malo sreće i radosti u životu.



Petica

Petice bi trebalo da povedu računa o svom duhovnom stanju, jer će biti pod uticajem broja 7, a on sigurno donosi nervozu, napetost i mogućnost da vas neko možda prevari. Zato budite obazrivi, i ne primajte sve što vam govore "zdravo za gotovo". Nađite vremena da se prošetate i da se opustite, kako biste lakše prebrodili ovaj period.


Šestica

Možete očekivati materijalni dobitak. Mnogo ste sebe ulagali u svemu, i sada bi trebalo da to nešto dođe na naplatu. Čuvaće vas vaš dobri anđeo tokom ovog meseca, zbog uticaja broja 8, i neće dozvoliti da se previše trošite tamo gde nije potrebno.



Sedmica

Zbog broja 9, jul vam daje mogućnost da dobro promislite i napravite veliku selekciju u svemu što se tiče vaših života, a to znači da dobro promislite ko vam je bio prijatelj, a ko nije, ko vam je pomagao, a ko je okretao leđa. Vreme je za "veliko čišćenje".
 

Ako jedete kasno, ovo je večera koja topi salo i ubrzava metabolizam!






Osmica

Iako ste vi, osmice, ležerne i pomalo opuštene, ovog jula, zbog uticaja broja 1, sigurno ćete biti u situaciji da počnete nešto novo, da dobijete dodatnu energiju koja će vas pokretati, i nekako "naterati" da svoje zamisli ostvarite. To nije vama svojstveno, jer u ovoj situaciji morate da se pokrenete i pokažete svoje vrednosti.



Devetka

Dvojka vama devetkama, starim dušama, govori da budete obazrivi, da ne trošite previše. Činiće vam se da pravite korak napred - dva nazad, ali to je samo zato što Mesec ima dosta uticaja na vaš život, i zato budite oprezni da ne dajete nekome na zajam, ili da  ne trošite na nebitne stvari. 

Ostale vesti o NUMEROLOGIJI

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>