Style

Ljubav

Astrologija: Energija tenzije i bunta! Nekome je pao mrak, neko će progledati!

Astrologija! Energija tenzije i bunta! Mesec u Vodoliji do 20:14 i dalje nosi energiju tenzije i bunta. Mesec u praznom hodu, nekome je pao mrak, neko će progledati i pokazati da želi da vidi svetlo na kraju puta.

Astrologija: Energija tenzije i bunta! Nekome je pao mrak, neko će progledati! Svet Plus



Ipak, na snazi je aspekt koji je aktivan od juče kvadrata Rx Merkura u Raku i Marsa u Ovnu koji donosi ozbiljne sukobe, emotivne reakcije, impulsivnost, ali nasilje i destrukciju. 

Sa jedne strane potreba za zaštitom, sa druge ništa ne ide lagano, mora da se koristi sila. Izuzetno napet aspekt koji donosi posebnu snagu od 12:43 minuta. Pogledajte fotografije i snimke iz Beograda i sve će vam biti jasno.




 
Kada je Mesec u praznom hodu generalno moramo sami da donosimo odluke i koristimo ličnu slobodu i volju. Odlaganja, zakašnjenja, pretnje, opomene, ali velika potreba za promenama pokreće se više nego obično. Razlog je povuklo i pomračenje Meseca koje traži velike transformacije. Ako danas planirate neki bitan razgovor ili resenje papirologije, obratite paznju i ostavite to za dalji period. Veoma osetljiv aspekt za komunikaciju i dogovore. U porastu emotivne svađe. 


Od 20:14 Mesec menja znak i ulazi u nešto mirniji znak Ribe. Intuicija i hrabrost ićiće zajedno. Potreba za emocijama i telepatija. Podrška i obostrana povezanost. Jaki snovi. Ipak, i dosta manipulacije kroz medije. 

Ostanite zdravi !

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>