Zdravlje

Ljubav

Životna energija i kako da je pojačate! Za bolje zdravlje i više sreće!

Životna energija i kako da je pojačate! Za bolje zdravlje i više sreće! Prepoznavanjem ključne veze između uma i tela, možemo poboljšati zdravlje našeg duha i naš protok energije. 

Životna energija i kako da je pojačate! Za bolje zdravlje i više sreće! Svet Plus



Životna energija je esencija mentalnog, fizičkog i duhovnog zdravlja. Kako biste između ova tri važna aspekta života napravili apsolutni balans, važno je da povećate životnu energiju.

Prepoznavanjem ključne veze između uma i tela, možemo poboljšati zdravlje našeg duha i naš protok energije. To svakako uključuje: zdravu ishranu, vežbanje i dovoljno sna, a protok životne energije može se poboljšati na sledeće načine.



1. Povežite se sa istomišljenicima

Povezivanjem sa ljudima koji imaju slične interese, ciljeve i ideje, vaša energetska vibracija se povećava, i kao rezultat, optimizam u vašem životu se intenzivira. Različiti kursevi, radionice, sportske aktivnosti, putovanja i istraživanje novih mesta, učenje novih veština mogu biti načini na koje se možemo povezati sa istomišljenicima.


2. Odvojite vreme za razmišljanje

Razmišljanje o sebi i svom životu je veoma važno, za to odvojite najmanje 15 minuta svakog dana dnevno. Morate Razmislite da li radite u okviru svojih potencijalnih mogućnosti. Smirite se, pogledajte šta vas opterećuje ili donosi negativnost i kako da se toga rešite. Pisanje dnevnika je takođe korisno ili sve što, prema vašem ličnom iskustvu, jača vašu povezanost sa duhovnom suštinom - šetnja prirodom, meditacija, joga ...

 

Cink oksid je najsigurnija zaštita od sunca ali to nije sve!





3. Budite ljubazni prema drugima

Dobrotvorna ili zajednička usluga kroz vaš rad mogu značajno povećati vašu energiju. Čak i najmanji čin dobrote ima veliki uticaj na našu energiju i optu dobrobit.


4. Povežite se sa prirodom

Priroda ima moćnu ravnotežu. Boravak u prirodi donosi osećaj smirenosti, odnosno stanje u kojem se osećate prijatno, razvijate kontakt sa sobom i povezujete se sa suštinom svoje duše.


Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>