Region

Svet

Severina se udaje na jesen?!

Iako je hrvatska pevačica Severina do sada četiri puta bila verena, a nijednom se nije udala izgleda da će peti put Milan Popović uspeti da je odvede pred oltar. Barem tako tvrdi izvor blizak paru, koji kaže da će se njih dvoje venčati na jesen.

Severina se udaje na jesen?!



“Seve i Milan su pre nekoliko dana razgovarali i počeli da prave planove da svoju vezu krunišu brakom na jesen. S obzirom na to da Milan ima ličnog astrologa koga slepo sluša, odmah ga je angažovo kako bi proverio je li Severina prava osoba za njega".

"Nakon što je napravio horoskope, astrolog je Popoviću toplo preporučio hrvatsku pevačicu za njegovu izabranicu. Severina, koja je rođena u znaku Bika, idealna je kombinacija za Milana, koji je rođen u znaku Vage”, potvrdio je neimenovani izvor.

“Kako srpski biznismen slepo veruje u astrologiju, upitao je svog ličnog savetnika kad je najbolje vreme za ženidbu, a s obzirom da je dobio odgovor kako je to jesen ove godine, odmah je sa Severinom počeo da kuje planove za venčanje, koje će biti najspektakularnije ikada na ovim prostorima. Prema prvobitnim planovima, njihova svadba će po glamuru nadmašiti onu Sandre i Andreja Meljničenka”, navodiizvor i dodaje kako će se, prema njegovim informacijama, nakon venčanja, Severina sa svojim dragim preseliti u njegov penthouse u centru Beograda.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>