Zdravlje

Ljubav

Nazivaju ga čudom iz Australije! Ulje čajevca morate imati u kući!

Nazivaju ga čudom iz Australije! Ulje čajevca morate imati u kući! Koristi se kod svih oblika infekcija disajnih puteva, infektivne upale creva, urogenitalnih i kožnih infekcija...

Nazivaju ga čudom iz Australije! Ulje čajevca morate imati u kući! Svet Plus



Ulje čajevca zbog svojih svojstava svakako bi trebalo da se nađe u kućnoj apoteci. Ima snažno dejstvo protiv gljivica, bakterija i virusa, deluje kao imunostimulans i pojačava tonus mišića.

Koristi se kod svih infektivnih bolesti poput disajnih infekcija, urogenitalnih infekcija, gljivičnih infekcija kože. Njegova posebnost leži upravo u tome što suzbija sve tri vrste infektivnih mikroorganizama: bakterije, gljivice i viruse, i to je glavni razlog što ga neki nazivaju „čudom iz Australije“.

Takođe, leči i infektivne upale creva, depresiju, ansioznos i opšti umor.
 

Alergija na polen! Ruski travar ima rešenje!





Preventivno štiti kožu kod terapije zračenjem. Naročito je uspešno u uklanjanju gljivica na noktima, bubuljica i akni, kao i kondiloma ili polnih bradavica.

Eliminiše i neugodne mirise, kao i mnoge druge bakterije i mikroorganizme, protiv kojih su antibiotici uglavnom nemoćni. Prema mišljenju naučnika, čajevac bi mogao da bude uspešan i u borbi protiv melanoma.


Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>