Zadruga

Parovi

Luna Đogani: Za Vaskrs imam samo jednu želju!

Rasprave između Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas ne prestaju, a razlog je uglavnom isti, njen dečko Marko Miljković. Luna se ipak nada jer kaže - "Za Vaskrs imam samo jednu želju"!

Luna Đogani: Za Vaskrs imam samo jednu želju! Screenshoot/InstagramLuna Đogani misli da će njena majka Anabela videti da greši, posebno onda kada se Luna bude udala za Marka:

"Mi se zaista volimo, ali nam drugi stvaraju probleme i ne daju nam da budemo srećni. Uvek se neko meša i uvek mora neko da nam soli pamet. Nas niko neće rastaviti, pa ni moja majka Anabela. Za Vaskrs imam samo jednu želju, a to je da se strasti smire, da sve bude dobro i da Marko i ja ceo život provedemo zajedno. Mislim da je naša veza dosta ojačala i da smo spremni da je krunišemo brakom, što ćemo i uraditi nakon rijalitija. Nadam se da će moja mama uvideti da greši i da će se situacija između nje i Marka srediti jer to mi je još potrebno za potpunu sreću", Luna je rekla za "Srpski telegraf", a Miljković se nadovezao:"Ja Lunu mnogo volim i ona je devojka s kojom želim da budem. Imali smo velike probleme i još ih imamo, ali se nadam i evo na Vaskrs želim da se ti problemi reše. Nekako verujem da ćemo Anabela i ja ispeglati odnose i da će ona shvatiti da ja njenoj ćerki želim samo najbolje. Spreman sam da živim s njom i da sutra imamo i decu. Zbog svega toga je bitno da Lunina majka i ja budemo u dobrim odnosima. Trenutno je loša situacija, ali verujem da će jednoj majci uvek biti na prvom mestu ćerkina sreća, te da će popustiti i da ćemo mi na kraju biti jedna srećna porodica".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf/Mondo

Povezane vesti:


>