Lepota

Ljubav

Soda bikarbona će vam preporoditi kožu i kosu! Evo u šta se i kako ona dodaje!

Soda bikarbona će vam preporoditi kožu i kosu! Evo u šta se i kako ona dodaje! Svi je imamo u kući, a verujemo da je retko koristite za negu.

Soda bikarbona će vam preporoditi kožu i kosu! Evo u šta se i kako ona dodaje! Svet Plus



Pored toga što soda bikarbona izbjeljuje zube, evo za šta sve možete je koristiti.


PILING

Ukoliko pomešate sodu bikarbonu sa vodom, dobićete smesu odličnu za piling lica. Ona će ukloniti sve mrtve ćelije s lica i koža će vam izgledati sjajno.


UKLANJA NASLAGE

Dodajte sodu bikarbonu u šampon prilikom pranja kose. Ona će ukloniti sve naslage koje su se nataložile na vlasi. Naročito je korisna ako koristite više preparata za negu kose.


OČISTITE ČETKE


Ne samo da uklanja naslage sa kose, već i sa češlja i četki. Sve što vam je potrebno jeste vruća voda i soda. Pomešajte ih i potopite četke.

Takođe možete po četkama posuti sodu bikarbonu pa ih zaliti sirćem, ostaviti malo tako da peni pa ih isprati pod mlazom mlake vode.



OMEKŠAVA ZANOKTICE

Pomešajte je sodu bikarbonu sa vodom i nanesite na kožicu i nokte četkicom od laka za nokte. Nežno trljajte i rešićete problem sa zanoktice.
 

Šišanje kod kuće?! Ovo su greške koje ne smete da pravite!

Maslinovo ulje i kafa: Moćna maska briše strije u rekordnom roku!





NEGA STOPALA

Vruća voda i soda bikarbona će učiniti čuda sa vašim umornim stopalima. Ne samo da će omekšati kožu, već će vas i potpuno relaksirati. Odlično je za pedikir kod kuće.


NEŽELJENE BRADAVICE

Stručnjaci tvrde da će soda bikarbona u smesi sa limunovim sokom ukloniti neželjene bradavice. Pomešajte ih i nanesite na bradavicu koju želite ukloniti. Ostavite da se osuši i isperite vodom.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>