Zdravlje

Ljubav

Ruska medicina: Domaća mast koju morate imati pri ruci! (RECEPT)

Domaća mast koju morate imati pri ruci! Ruska medicina puna je prirodnih melema koji leče mnoge bolesti. Ovaj je jedan od njih!

Ruska medicina: Domaća mast koju morate imati pri ruci! (RECEPT) Svet Plus





Potrebno je:

1l biljnog ulja (maslinovo ili suncokretovo);
200 grama pčelinjeg voska;
4 komada kuvanih žumanaca.




Priprema:

Skuvajte jaja i odvojite žumance. Zapamtite da jaja moraju biti domaća i sveža.Zatim žumance izmrvite viljuškom pa ih podelite na tri dela.Sipajte ulje u emajliranu posudu pa ga zagrejte. Dodajte pčelinji vosak u ulje. Ostavite sve na tihoj vatri da se otopi.

 

Čim ulje sa voskom počne da ključa, pstrima dodajite žumance u posudu. Žumance se dodaje postepeno dok se masa ne izjednači. Ne prekidajte mešanje. Lagano mešajte i kada posudu skinete s vatre, sve dok se ne smiri. Zatim ostavite sve da se ohladi a onda procedite smesu kroz gazu ili pamučnu pelenu.

 

Ovu čudotvornu mast držite u frižideru i koristite po potrebi. Ovako spremljena, mast može da stoji i do 10 meseci.
 

Krem od banane uspešno i brzo leči kašalj kod dece i odraslih!




Evo šta sve leči ova mast:


Bol u uhu - Uzmite parče vate i namočite je u ovu mast. Zatim takvu vatu stavite u bolno uho. Ova mast će smiriti upalni proces i obezbediti odliv gnoja iz srednjeg uha.

 

Sinusitis - mast rastopite u kačičicu pa preručite u pipetu.  Kapnite u nos. Ovaj proces ponavljajte mesec dana. Po jedna kap u nos tokom mesec dana.

 

Apscesi u grlu, grlobolja - operite ruke pa čistim prstom gurnite mast duboko u grlo. To uradite dva puta uveče i to u razmaku od sat vremena. Ujutru nećete osećati bolove. Ujutru isperite grlo i usta slanom vodom.

 

Bolovi kod čira na želucu - uzmite trećinu čajne kašičice ove masti pre svakog obroka.

Zatvor - uzimajte pola kašičice masti tri puta dnevno pre jela.

 

Lekovita mast ublažava bol u stomaku i crevima, uklanja gnoj iz bešike i bubrega. Savršeno čisti krv.

 

Fibriomi, upale, mastitis, ciste na jajnicima - bolesnu dojku namažite s ovom mašću svaka 2 sata (bez masiranja). Ciste i upale izlečite tako što ćete tampon potopiti u ovu mast i regularno ga koristiti mimo ciklusa.

 

Gangrena, opekotine, upale kože, zubobolja, bol u kičmi, bolovi u kolenima - stavite oblog od ove masti preko noći na bolno mesto. Umotajte i zagrejte.


Zubobolja se leči tako što se bolan zub i desni namažu s ovom mašću.

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>