Region

Svet

Ana Nikolić nikad nije bila ovako besna: Očitala je lekciju svima!

Ana Nikolić nikad nije bila ovako besna! Usred epidemije koronavirusa svima očitala lekciju i navela sve da stave prst na čelo! Pop zvezda danima apeluje na javnost da poštuje mere nadležnih organa!

Ana Nikolić nikad nije bila ovako besna: Očitala je lekciju svima! Screenshoot/Instagram



Pop zvezda danima apeluje na javnost da poštuje mere nadležnih organa u vezi sa epidemijom koronavirusa, a o onima koji svesno krše preporuke i naređenja i dalje nema lepe reči.

Svakodnevno putem medija i društvenih mreža kritikuje građane koji se ne pridržavaju mera, što je uradila i danas. Ana Nikolić je, naime, objavila biografiju svoje tetke, inače doktorke, i zapitala se da li ona treba da ugrožava svoj život zbog onih nesavesnih, koji ugrožavaju svoje, ali i zdravlje drugih.

- Da li ova žena, koja je kardiolog svetskog glasa, jedan um... Žena koja dnevno spasava na desetine zivota i tako decenijama, moja tetka, treba da umre zbog polusvesnih ljudi koji ne mogu da sede kod kuće?! - izrazila je revolt Nikolićka, koju su pratioci podržali svojim komentarima.

 

"I moja druga tetka,takodje...visa medicinska sestra na zubnoj klinici...koja radi po 24 h ,na svim odeljenjima trenutno gde je potrebno....spasava nase zivote....Kod kuce je ceka porodica....i svi smo jako zabrinuti ...PA ETO AKO MOGU DA UTICEM NA SVEST... KOLEKTIVNU ... DA JEDINI NACIN DA STO PRE IZADJEMO IZ KUCA JE DA SLEDECIH 15 DANA SEDIMO KOD KUCE! I ne,ne znači da čije tetke nisu primarijusi treba da umru... NEGO ZNAČI DA SEDITE KOD KUĆE, DA IM OLAKŠATE... DA NE BI UMRLI... jer ako oni obole i umru... I MI CEMO SVI!"- napisala je Ana Nikolić na Facebooku i Instagramu.

 

Bravo Ana!

Ostanite kod kuće!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>