Zdravlje

Ljubav

Ovo su signali da imate višak toksina u organizmu! Ne ignorišite!

Ovo su signali da imate višak toksina u organizmu! Ne ignorišite jer kada se u organizmu nataloži velika količina toksina, telo vas upozorava!

Ovo su signali da imate višak toksina u organizmu! Ne ignorišite! Svet Plus



Često se budite bez energije, hrana koju jedete čini vas tromima, kafa vas ne razbuđuje… Jednostavno se ne osećate dobro? Moguće je da u imate previše toksina u telu.


Ovo su jasni znakovi da se u vašem telu nakupilo puno toksina i da je vreme za detoks.

 

Osećaj umora je prisutan i nakon 8 sati sna

 

Koliko god spavali i odmarali, imate osećaj da ne možete obaviti sve poslove koji vas čekaju. To može biti znak da vaše telo crpi energiju da izbaci suvišne toksine.

 

Zatvor


Creva svakodnevno primaju toksine iz hrane i pomažu da se telo izbori s njima. Kada nam probava nije redovna, svi toksini ostaju u delu probavnog trakta što ima negativan uticaj na ceo organizam.



Osetljivost na mirise



Smetaju vam svi intezivniji mirisi, čak i oni koje ste redovno koristili? Ako pri tom osetite i glavobolju, gotovo je sigurno da vaš organizam muči višak toksina.

 

Imate loš zadah


Loš zadah može nastati zbog bakterija u ustima, ali je isto tako znak kako vaša creva i jetra imaju problem s eliminacijom toksina iz tela.

 

Kako se toksini izbacuju iz tela?

 

Za početak pijte puno vode koja će pomoći izbacivanju toksina, a u dnevnu rutinu uvedite i čaj od maslačka, peršuna, korijandera.
 

Sirće i soda bikarbona za gljivice na noktima!





Način pripreme i upotrebe čaja od maslačka:    

Kafenu kašičicu usitnjenog korena maslačka preliti sa 200 ml hladne vode, zagrejati i pustiti da ključa  5 minuta i ostaviti da stoji 10 minuta a zatim čaj procediti. Piti tri puta dnevno po šolju čaja pre jela.

Kafenu kašiku lista maslačka preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15 min. Procediti i piti 3 puta dnevno po šolju čaja.
 

Vežbajte svakodnevno bar 30 minuta, a ako ste u mogućnosti, posetite i saunu.

Tokom pranja zuba, ne zaboravite na higijenu jezika.
 

Pazite na hranu – smanjite količinu suhomesnatih proizvoda i šećera, a jedite više povrća i voća.

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći
 OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/jolie.hr

Povezane vesti:


>