Zadruga

Parovi

Majka rijaliti učesnika Miljkovića: Kako ću ovo da preživim?!

Majka rijaliti učesnika "Zadruge 3", Marka Miljkovića otvoremo o ponašanju svog sina u rijalitiju! Ja ne mogu u komšiluk da izađem! kako ću ovo da preživim?!"

Majka rijaliti učesnika Miljkovića: Kako ću ovo da preživim?! Screenshoot/Youtube



Situacija u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" iz dana u dan postaje sve zamršenija. Od ulaska Lune Đogani do otkrivanja da su ona i Marko Miljković zapravo u vezi, do ulaska Lunine majke Anabele Atijas koja ne podržava kako ćerkino ponašanje, tako i ophođenje potencijalnog zeta prema njoj.

Ni majka Marka Miljkovića, Nedeljka, nije u potpunosti mirna kada je ponašanje njenog sina u rijalitiju u pitanju. Ona je istakla da se u Brusu svakodnevno susreće sa kritikama na račun svog sina, a kritike na njegov i Lunin račun iznela je i ona sama.

- Njih dvoje ako ovako nastave, ako se ne čujem sa njima, kad izađu mogu slobodno da idu negde, ne znam gde, u Antaliju... Jer ovo što ja vidim i koliko se srećem sa ženama, svaki dan dobijam komentare raznorazne. Ja sam njemu isto to rekla:"Kako ću to da preživim", on je rekao:"Lako ćeš". Glavni razlog što sam ja uznemirena je što su Luna i Marko napravili katastrofalnu grešku što oni, za Marka znam, a za Lunu ne znam, nisu rekli svojim roditeljima da su se pomirili - počela je Nedeljka priču i nastavila:



- Što on nije seo sa mnom, svojom majkom, imao je on dve devojke pre, a sad je sa 37 godina napravio katastrofalnu grešku iz tog razloga što je uradio to i nije bio iskren i otvoren i da kaže: "Mama, Luna i ja samo nešto pričali". Nije morao sve da mi kaže, nisam ja glupa žena. Ne postoji jedna loša etiketa koja njemu nije data. Ja ne mogu u komšiluk da izađem, ne mogu vrata da otvorim, a nisam javna ličnost. A kako će on da funkcioniše kad izađe van kad su njih dvoje za*ebali, pod broj jedan sami sebe, a pod broj dva - celu naciju?

- Ja se za njih dvoje plašim. Iz aviona ljudi koji gledaju vide da se oni vole i da pate jedno za drugim, ali moram sa njima da obavim razgovor - zaključila je Nedeljka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>