Zadruga

Parovi

Anabela nije štedela Lunu! Patološki lažov, skidali smo njene p*rno snimke...(VIDEO)

Anabela nije štedela svoju ćerku Lunu Đogani! Postala je patološki lažov, na dnu je, hoće da me ubedi da nisam videla nešto što sam videla. Skidali smo njene p*rno snimke sa sajta...

Anabela nije štedela Lunu! Patološki lažov, skidali smo njene p*rno snimke...(VIDEO) Screenshoot/Youtube



Anabela Atijas sinoć je ušla u "Zadrugu 3" i odmah napravila pravu pometnju u Beloj kući. Kada se situacija malo smirila, Anabela je popričala sa Erminom Pašović, te joj je ispričala sve što joj leži na duši.

"To što smo ona i ja prošle... Ja nikad nju ne bih uslovila on ili ja. Ali nemoj da dozvoliš da me skloni iz tvog života, samo zato što te volim. Tri puta sam bila samo na njenim tezgama, nikad se nigde nisam gurala. Ja sam non-stop trčala, kao potrčko klasičan, iz čiste ljubavi. Ali očigledno kad neko ima neki plan ja smetam." - pričala je Anabela.

"Ona tebe voli najviše na svetu, svesna je šta je uradila." - rekla je Ermina.

"Ja sam mislila da sam ja sebi rodila srodnu dušu. Ja nikog nemam u ovom gradu, ona mi je jedini rod. I onda treba da dođe neko i da nas razdvoji jer ja smetam, ne može da se proširi. Ona je trebalo da razmišlja, ne ja." - navela je Atijasova.

"Ja sam imala takvu situaciju, kad sam se udala, moji su bili protiv, ja sam pobegla." - istakla je Pašovićeva.

"Ona će svakako da uradi kako hoće, branila ne branila, a ja ne branim, samo neću da me tretira neko kao jadnicu. Ja ne mogu da izdržim ovu torturu. Neka radi šta hoće ali neka ne ulazi u rijaliti da ja to moram da gledam. Ja nisam znala šta se dešava u njihovoj kući, ona je mene uvukla u to kad je došlo do problema. Kako ja da ga pogledam u oči i da ga ne mrzim, ne volim takve ljude, koji vole materijalno, koji se hvale firmama, za mene je to ili si dobar ili si loš čovek, trećeg nema. Busaš se ni sa čim. On konstantno pokušava da napravi da je nevaspitana. Lojalna, odana, vredna, koji problem ona ima? Šta ti radi, traži da je voliš, da joj daš malo pažnje, niti je materijalista, niti flertuje, ti je prevaspitavaš pored žive majke. Ako neko zavoliš, zavoliš ga... 



Ona je podložna, on manipuliše i ostvaruje svoje ciljeve, a za to vreme on uništava moje dete. Ti misliš da ona bezbeze ima tu bolest, da je to tako došlo sa 24 godine. Moram da sedim ispred televizora i da gledam kako ta bolest napreduje. Da dođe jednog dana da ja ne mogu ništa za svoje dete da učinim, ko je kriv. Ima problem sa kratkim šorcem, a ne smeta mu da imaju odnose ovde pred svima. Svaki muškarac bi stao u zaštitu svoje devojke, on je taj koji treba da stane u zaštitu. Dno, dna. Juče joj je otac naišao, usred bela dana. I samo se nasmejao. Oni se pokrili preko glave, ako se ljubiš, ljubi se. On da je voli, rekao bi nećemo, mislio bi na njene sestrice, majku. 

Rekla sam joj: "Mnogo ti hvala što misliš na Ninu", treći put, na dnu je, postala je patološki lažov, hoće da me ubedi da nisam videla nešto što sam videla. Prošle godine je Andrej crkao skidajući sa p*rno sajta njene snimke. On je napolju frajer, a ona... Namestio je situaciju, sve je smislio."
- govorila je Anabela o Luni i Marku.




"Luna, ti imaš predkarcinom materice. Ja sam tvoja majka, ne slažem se sa nekim tvojim postupcima, ali ne znači da me neće boleti ako izađeš odavde sa nekom rakčinom. Ti imaš odnose, a to ti je zabranjeno, hoćeš li u sedmom, osmom mesecu da ubijaš svoje dete. On da te toliko voli, sam bi rekao da se ovde ponašaš kao dama. Ti danas u sred bela dana vadiš maramice. Poenta priče, budem li te videla sa njim ispod pokrivača i u tuš kabini, neće ti biti dobro. Ja neću tvoj život da nosim na duši. Ne želim da kažem sutra sebi zašto nešto nisam uraila, ostalo me ništa ne zanima. Nina, ne razumeš kako se sada oseća, kada mi je ona rekla da uđem i da te urazumim. Pala si na dno." - objasnila je Anabela.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>