Region

Svet

Beovizija nije prošla bez skandala! Kija Kockar isterana iz studija!

Njeno prisustvo šokiralo je kako učesnike tako i čelne ljude RTS koji su pokušali na sve načine da spreče Kijino pojavljivanje u finalu. Beovizija nije prošla bez skandala! Kija Kockar isterana iz studija!

Beovizija nije prošla bez skandala! Kija Kockar isterana iz studija! Screenshoot/Instagram



Kija Kockar napravila je pravu pometnju kada se u nedelju uveče pojavila na finalu Beovizije kao podrška grupi Hurricane. Njeno prisustvo šokiralo je kako učesnike tako i čelne ljude RTS koji su pokušali na sve načine da spreče Kijino pojavljivanje u finalu. Prema tvrdnjama upućenih, najburnije je reagovala Olivera Kovačević, koja je bila zgrožena njenim prisustvom na finalu, te ju je u jednom trenutku sa istog udaljila.

- Olja je bila šokirana kada su joj rekli da će Kija biti zvanična podrška Hurricane. Kako je Kovačevićeva protivnik rijaliti-formata i poznatih ličnosti koji su učesnici istih, smatrala je da je za RTS sramota da rijaliti-zvezda bude deo njihovog spektakla. Skandal je izbio kada je Kija tražila da uđe u zelenu sobu, u kojoj su takmičari bili tokom Beovizije. Lično ona je sišla i odbrusila Kiji da ne može da uđe u studio jer njenog imena nema na spisku za akreditacije. Nekoliko trenutaka zatim pridružila im se i direktorka festivala, koja je sugerisala Oliveri da pusti Kiju jer su je već videli novinari i da bi tim stavom mogla samo da izazove skandal - govori izvor sa lica mesta i dodaje:

- Olja se zatim dosetila, izašla pred novinare i rekla kako su svi u RTS dobrodošli, pa i Kija, koju žali zbog toga što je dopustila da se nađe u nekom rijalitiju. Pitanja i podsmesi novinara su Olju toliko razbesneli da je nakon davanja izjava ušla u kancelariju i urlala na sve organizatore kako ne želi da gleda te seljake na njenoj televiziji i kako moraju da je izbace.

Direktorka festivala sugerisala Olji da pusti Kiju jer su je već videli novinari, ali ona nije izdržala, tvrdi izvor.

Kako dalje saznajemo, tek što se smestila, Kockarevoj su prišli članovi organizacije i rekli joj da će ipak morati da izađe i da je odlučeno da ona više ne može da se zadrži u studiju. Kija je bila besna, ali je morala da ispoštuje odluku urednice. Prema tvrdnjama upućenih, Kockareva se nakon izbacivanja iz studija smucala po hodnicima i garderobama ostalih učesnika, koji su bili šokirani njenom odlukom da se u RTS zadrži i nakon što su je izbacili iz studija, ali je nakon izvesnog vremena otišla.

Ekipa Srpskog telegrafa je kontaktirala Kiju Kockar da prokomentariše spornu situaciju:

- Olja je divna i kulturna zena, a nisam čula da je rekla da me žali. Ne znam šta je vau sto sam bila na Beoviziji. Bila sam i na Brodveju i u Sidnejskoj operi. Iskreno,bila sam malo u green room-u da ispoštujem sto sam obećala, pa sam otišla gore u apartman kod moje jako dobre drugarice koja je stilistkinja. A za proglašenje smo bili zajedno sa Oliverom i svima iz RTS u Backstage. Nikakva senzacija - rekla je Kija.

Sa druge strane Olja se oglasila putem sms-a i kratko odgovorila:

- Nije tačno -

U prilog navodima do koji smo došli svedoči snimak emisije uživo na kojoj je Kockareva usnimljena u samo prvih deset minuta, nakon kojih je napustila studio. Čak je nije bilo ni na proglašenju pobednika, što jasno potvrđuje da ni ova Beovizija nije prošla bez skandala.

 

Olja: Kiju žalim, kao i sve rijaliti-igrače

Komentarišući otkud Kristina Kija Kockar u zelenoj sobi uz pobednice Beovizije, budući da je stav javnog servisa građana Srbije da se rijaliti i sve vezano za njega izbegava u širokom luku, urednica zabavnog programa RTS Olivera Olja Kovačević rekla je:

- Kiju su Hurricane prijavile kao deo svog tima i nije bilo razloga da je ne primimo. Da je bila lik sa poternice, mi bismo je prijavili svakako, ali ovako je, kao i svaki drugi građanin Srbije, dobrodošla na RTS. Inače, rijaliti je forma koju posmatram kao robovlasnički odnos i žalim sve rijaliti-igrače što prodaju dostojanstvo, koje nema cenu - istakla je Olja na finalnoj večeri Beovizije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf

Povezane vesti:


>