Region

Svet

Lidija Vukućević priznala platonsku ljubav sa Tomovićem!

Lidija Vukićević (57) već mesecima navodno uživa u ljubavi sa muškarcem koji je 20 godina mlađi od nje, a nedavno je priznala platonsku ljubav sa Vladimirom Tomovićem. Ipak dogovor je da ostanu samo prijatelji.

Lidija Vukućević priznala platonsku ljubav sa Tomovićem! InstagramLidija i njen izabranik su na romantičnom putovanju, pa su i Dan zaljubljenih proveli zajedno na Zanzibaru, a glumica svog emotivnog partnera ne želi da eksponira u javnosti piše Blic.

Lidija Vukićević je priznala da se između nje i Vladimira Tomovića desila platonska ljubav i da su se njih dvoje dogovorili da ostanu prijatelji, te o njihovoj vezi, bar u ovom trenutku, nema govora, jer glumica navodno uživa sa 20 godina mlađim momkom.

- Budući da je poznato da Lidija i te kako veruje u ljubav, a obožava iznenađenja, malo je reći da se oduševila kada ju je partner pitao da otputuju na Zanzibar. Otkako je u avgustu prošle godine bila na ovoj destinaciji, zaljubila se u nju i više puta je isticala da jedva čeka da ode ponovo. Zato je bez razmišljanja prihvatila poziv - rekao je izvor blizak glumici.

 

- Uprkos tome što su se poznavali godinama, emocije su planule tek pre nekoliko meseci. Još uvek kriju ljubav od javnosti, ali kako imaju zajedničke prijatelje, svi već sumnjaju da se među njima nešto događa - rekao je izvor.

Inače, Lidija i njen dečko borave u luksuznom apartmanu koji se nalazi tik uz obalu, a iz kojeg se izlazi pravo na plažu.

Glumica svoje pratoce na Instagramu obaveštava kako se provodi na na Zanzibaru, ali na svim fotografijama ona pozira sama.

- Stvarno nema ničega. Vlada i ja smo prijatelji još mnogo, mnogo godina i pre rijalitija. Baš se znamo dugo godina i družimo se i stvarno se prijateljski volimo uprkos tome što je postojala možda neka platonska ljubav ili, otkud znam. Ali mi smo stvarno sačuvali to da budemo prijatelji i da ne kvarimo ništa. On je moj prijatelj - rekla je Lidija.

- Uvek kažem da smo mi iz sličnih miljea, iz tih patrijarhalnih crnogorskih kuća, i mi smo se prepoznali i zaista se družimo. Kada dođe u Beograd obavezno ili odemo na ručak ili na piće, kada sam ja u Crnoj Gori pozovem ga, javim se - tu sam, popijemo kafu, ako sam u gužvi samo se javim. Tako da stvarno apsolutno nema ničega osim jednog pravog, lepog i iskrenog prijateljstva, i ja ga zaista mnogo volim jer on je jedan divan čovek - rekla je Lidija o svom odnosu sa Tomvićem tada za Telegraf.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic/Telegraf


>