Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Marija Ana Smiljanić otpisala drugaricu Mimu Živković!

Zadrugarka je u više navrata u rijalitiju "Zadruga 3" pomenula ime svoje koleginice i drugarice koja se potom oglasila i jasno svima stavila do znanja da je na prijateljstvo stavila tačku. Marija Ana Smiljanić otpisala drugaricu Mimu Živković!

Zadruga 3: Marija Ana Smiljanić otpisala drugaricu Mimu Živković! Screenshoot/Instagram



Pevačica i zadrugarka Miroslava Mima Živković poslednjih dana ratuje sa brojnim zadrugarima, a na spisku njenih neprijatelja našao se i Filip Đukić, kojeg je tokom emisije "Pitanja novinara" isprozivala za sve pare! Mima ga je, između ostalog, optužila da je biseksualac, a u prilog svojim tvrdnjama istakla je navodne izjave svoje (sada već bivše) drugarice i koleginice Marije Ane Smiljanić, inače Filipove bivše devojke.

- Sa Marijom Anom sam nastupala, svaki nastup joj je upropastio. Dolazio je mrtav pijan, vukao se po podu, gazde lokala su joj govorile da ga više ne dovodi. Marija Ana je videla da gleda konobara, muškarca, kukala mi je da misli da je gej - ispričala je Mima između ostalog.

Sve to uživo, kod kuće, posmatrala je i Marija Ana, koja je u jednoj rečenici poslala poruku i bivšem dečku, ali i sada već bivšoj drugarici.

- O bivšima sve najbolje... To i za drugaricu važi - bilo je sve što je Smiljanićeva, koja je defintivno otpisala Mimu, imala da kaže.
 

Izbacivanje! Barbara Pajović se rasplakala čim je stigla u studio! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>