Style

Ljubav

Za svaki oblik tela - Sakrijte višak kilograma!

Sigurno ste već čuli da vas nošenje tamnijih boja čini mršavijima, što bi značilo da svetle boje imaju suprotan efekat. Za svaki oblik tela - Sakrijte višak kilograma uz nošenje ovih boja! 

Za svaki oblik tela - Sakrijte višak kilograma! Screenshoot/Instagram



Izbor prave boje prema građi vašeg tela nešto je komplikovanija stvar, a zavisi, pored ostalog, od oblika vašeg tela. Deo tela na kojem nosite najveći deo svoje kilaže utiče na to kako treba kombinovati boje odeće.

Oblik kruške 

Ako imate oblik kruške, onda je područje zadnjice i bokova veće nego gornji deo tela. Kako biste vratili ravnotežu ovakvom obliku tela morate bojama učiniti donji deo tela manjim, a gornji većim. To bi značilo da treba da nosite svetlije majice uz tamnije suknje ili pantalone. Ali, treba izbegavati nošenje belih košulja uz crne pantalone ili suknju.
 

Moda 2020! Farmerke - modeli koji će se nositi ove godine!



 

Bolje je za gornji deo odeće izabrati neku drugu svetliju boju, a po mogućnosti neka bude sa mnogo detalja kako bi privlačila pažnju na to područje. Volani, nabori i domišljat dizajn trebali bi pomoći da se vrati ravnoteža vašoj liniji. Dobra opcija je i odabrati donju tamniju odeću i gornju svetlijih nijansi u istoj boji. Kao i nositi uske bluze, a preko sakoe i jaknice.

Oblik jabuke

Osobe koje imaju građu jabuke većinu svoje težine nose u predelu struka. Izborom prave boje treba kreirati iluziju struka, tačnije postići da on izgleda uži nego što jeste. To ćete najlakše postići širokim kaišem tamne boje, ali izbegavajte one sa detaljima i držite se što jednostavnijih.

 

Modni trend za proleće 2020. godine! Šta odgovara vašoj figuri!



 

Kako biste učinili vizualno struk tanjim nosite tamnije majice, a ispod nešto svetliju odeću. Tamna majica preko svetlije učiniće stomak manje vidljivim. Ako ne volite da se ističete odaberite bordo i plavu boju.

Obline

Ako imate velike grudi verovatno vam mnogo žena zavidi na privlačnoj figuri, ali pogrešnim odabirom odeće možete izgledati deblje. Izbegavajte pruge, bele i pastelne nijanse.
 

Da li preživljavate ili proživljavate?! Skini okove, bori se...



 

Crvena je boja koja odlično pristaje ženama s oblinama, kao i jarko plava i smaragdno zelena.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Cosmopolitan

Povezane vesti:


>